Julekoncert-Kasper-Staub.jpg

Radars Julestue: Kasper Staub Synthesizer Orchestra

Foruden at gå på opdagelse i kunsthåndværk, madboder og juletræssalg på Godsbanen, kan du på det årlige julemarked 7.-8. december, opleve gratis minikoncerter og spændende spillestedseksperimenter på Radar.

Midt i december måneds juleræs giver Radar dig muligheden for en kort kunstpause, når du besøger Godsbanens stemningsfulde julemarked. Radar har nemlig sat et lifligt lille program sammen, som du kvit og frit kan deltage i henover begge dage.

Kasper Staub Synthesizer Orchestra

I ånden fra Kraftwerk, Brian Eno, The Knife og lignende udforsker Kasper Staub Synthesizer Orchestra et format udelukkende bestående af analoge synthesizere.

“I synthesizer-orkestret forløser vi summen af hvem vi er som musikere, komponister og improvisatorer - på otte analoge synthesizere. Maskinernes muligheder og begrænsninger åbner rum for en helt ny slags musik, der udspiller sig i det brede felt mellem støj og stilhed, komposition og improvisation, fremdrift og stilstand. En elektronisk musik, der kræver musikernes og publikums nærvær i sit ikke-programmerede og ‘håndspillede’ format.”

Sådan siger Kasper Staub om projektet, der udover ham selv består af studerende fra Det jyske Musikkonservatorium. Kasper Staub kender man måske som sangskriver og synthbetvinger i bandet Lowly Derudover har han udgivet anmelderroste albums med Islets of Dust og Kasper Staub Trio, spillet solokoncerter, kammermusik, jazz og fri improvisationsmusik samt skrevet partiturmusik for bl.a. kor og symfoniorkester.

Program på Radars Julestue:

LØRDAG d. 7/12

Radar er åbent kl. 10.30-14.00

To mini-koncerter med Almune kl. 11.00 og 12.30

 

SØNDAG d. 8/12

Radar er åbent kl. 11.00-16.00

Interaktiv koncert med Kasper Staub Synthesizer Orchestra

 

Læs mere om Godsbanens julemarked på godsbanen.dk

Back