Musikalske Møder KFT-Trading.png

Musikalske Møder

Gratis intimkoncert i KFT Food Trading, Viborvej 155A, 8210 Aarhus N.

Kom med når Radar og det turkise telt inviterer dig til at møde musikken i nye omgivelser og opleve traditionerne i nye hybrider. Musikalske Møder er en gratis koncertrække, der giver den intime koncertoplevelse nye rum at udfolde sig, og søger nye musikalske fællesskaber i Aarhus.

Over en koncertrække på tre koncerter, plus en afslutningskoncert på Radar, kan du glæde dig til at opleve nytænkende folkelig musik helt tæt på. Med afsæt i et musikalsk firkløver, der for første gang nogensinde skaber musik sammen til dette projekt, er du inviteret til at deltage i en koncertrække, hvor musik, placering og omgivelser går op i en højere enhed, og danner rammerne for en nærværende og hyggelig musikalsk oplevelse.

De fire musikere, som sammen vil skabe musikken, offentliggøres i løbet af januar. Musikerne har aldrig spillet sammen før, og vil med kun tre intense øvedage op til koncertrækken, forene deres musikalske baggrund og idéer, og skabe helt ny musik. Det handler om at være nysgerrig og turde træde ind i nye fortællinger. Vi glæder os til at løfte sløret for de fire navne.

Denne aften lægger KFT Trading i Hasle hus til den første af de fire koncerter. Midt mellem farverige varer med forbindelse til alt fra Vietnam og Thailand til Indonesien og Hong Kong, vil publikum kunne træde ind i en butik fuldstændig forvandlet til aftenens koncert. Nyd et glas varm the, find dig til rette på smukke tæpper og puder, og få en helt ny musikalske oplevelse.

Musikalske Møder sker med støtte fra Aarhus Kommune.

Back