MMbannerKONCERT2_uDato.png

Musikalske Møder

Gratis intimkoncert i Kvindehuset, Myrholmsvej 2, 8260 Viby

Kom med når Radar og det turkise telt inviterer dig til at møde musikken i nye omgivelser og opleve traditionerne i nye hybrider. Musikalske Møder er en gratis koncertrække, der giver den intime koncertoplevelse nye rum at udfolde sig, og søger nye musikalske fællesskaber i Aarhus.

Over en koncertrække på tre koncerter, plus en afslutningskoncert på Radar, kan du glæde dig til at opleve nytænkende folkelig musik helt tæt på. Med afsæt i et musikalsk firkløver, der for første gang nogensinde skaber musik sammen til dette projekt, er du inviteret til at deltage i en koncertrække, hvor musik, placering og omgivelser går op i en højere enhed, og danner rammerne for en nærværende og hyggelig musikalsk oplevelse.

De fire musikere, som sammen vil skabe musikken, offentliggøres i løbet af januar. Musikerne har aldrig spillet sammen før, og vil med kun tre intense øvedage op til koncertrækken, forene deres musikalske baggrund og idéer, og skabe helt ny musik. Det handler om at være nysgerrig og turde træde ind i nye fortællinger. Vi glæder os til at løfte sløret for de fire navne.

Den anden koncert i koncertrækken finder sted i Kvindehuset i Viby, hvor der ikke kun er smuk musik, men også lækker mad på programmet. Dørene er åbne for alle interesserede - unge som gamle, kvinder som mænd - så kom og tag del i et inkluderende fællesskab, der gør en stor forskel for mange mennesker i Aarhus. Før koncerten serverer Kvindehusets frivillige et dejligt udvalg af snacks fra Mellemøsten, så man kan denne torsdag glæde sig til både at få smagsløgene og øregangene forkælet.

Tidsplan:
17:00 - Dørene åbner til snacks fra Mellemøsten, et glas the og hygge inden musikken går igang
17:30 - Koncertstart
18:30 - Tak for i aften

Musikalske Møder sker med støtte fra Aarhus Kommune.

Back