MMbannerKONCERT3_uDato.png

Musikalske Møder

Gratis intimkoncert i Skjoldhøjkollegiets fælleslokaler på Spobjergvej 5, 8220 Brabrand

Kom med når Radar og det turkise telt inviterer dig til at møde musikken i nye omgivelser og opleve traditionerne i nye hybrider. Musikalske Møder er en gratis koncertrække, der giver den intime koncertoplevelse nye rum at udfolde sig, og søger nye musikalske fællesskaber i Aarhus.

Over en koncertrække på tre koncerter, plus en afslutningskoncert på Radar, kan du glæde dig til at opleve nytænkende folkelig musik helt tæt på. Med afsæt i et musikalsk firkløver, der for første gang nogensinde skaber musik sammen til dette projekt, er du inviteret til at deltage i en koncertrække, hvor musik, placering og omgivelser går op i en højere enhed, og danner rammerne for en nærværende og hyggelig musikalsk oplevelse.

De fire musikere, som sammen vil skabe musikken, offentliggøres i løbet af januar. Musikerne har aldrig spillet sammen før, og vil med kun tre intense øvedage op til koncertrækken, forene deres musikalske baggrund og idéer, og skabe helt ny musik. Det handler om at være nysgerrig og turde træde ind i nye fortællinger. Vi glæder os til at løfte sløret for de fire navne.

Til denne tredje koncert i koncertrækken er det Skjoldhøjkollegiets fælleslokaler som rammesætter koncerten. Bagerst i kollegiets barlokaler, ved den lille scene, vil vi for én aften skabe en musikalsk oase, med ægte tæpper, bløde puder og smuk belysning. Kom forbi og tag del i en hyggelig koncert med plads til fordybelse og varme fortællinger. Efter koncerten vil kollegiets fredagsbar åbne for servering, og hyggen kan forsætte ind i baren.

Tidsplan:
Dørene åbner: 20:00
Koncert start: 20:30
Koncert slut: ca. 21:15
Baren åbner: 21:15

Musikalske Møder sker med støtte fra Aarhus Kommune.

Back