Entrepreneurs-by-MaltheIvarsson-3.jpg

The Entrepreneurs

The Entrepreneurs
The Entrepreneurs har markeret sig som et af de bedste livenavne herhjemme, og 1. februar er de klar med deres første LP. Samme dag fejrer de udgivelsen her på Radar – og hvis det bare tilnærmelsesvis bliver lige så vildt som deres tidligere shows her på stedet, så kan vi kun på det varmeste anbefale at komme ned og feste med.

Bag The Entrepreneurs står Anders Hvass på bas, Jonas Wetterslev på trommer og Mathias Bertelsen på guitar og vokal. I dette straight-up rock’n’roll set-up leverer de støjende sange, der er rige på æstetik og kan betegnes som eksperimenterende variationer af nogle af rockens mest signifikante subgenrer som punk, grunge og post-rock — altid med en underliggende mørk og eksplosiv identitet. Når man lytter til deres sange – særligt singlerne fra det kommende album - hører man, hvordan The Entrepreneurs er inspireret af forskellige artister som Sonic Youth, Deftones og Jeff Buckley for at bare at nævne nogle få.

Support: BLOOD CHILD
BLOOD CHILD's poetiske powerpunk og hudløse intensitet gør dem til ét af de absolut allermest spændede nye danske bands lige nu!

På én gang dybsort og ekstatisk får Blood Child uvægerligt én til at tabe både pusten og hjertet...

Bandet er sammensat af Emil Bertelsen og Mads Bertelsen samt Hjalte Ross, Marikka Højen Jørgensen og Lasse Krüger, og har deres rødder i Thy Music Collective.
Bandet har det seneste års tid bla. spillet på bla. SPOT festival, RECession festival og Sorte Firkant Festival i hhv. Aarhus og København, samt på Sørveiv festival i Kristiansand, Norge - foruden en række spillesteder rundt omkring i Danmark!

Musikalsk set er BLOOD CHILD inde i en rivende udvikling, og er lige nu ved at lægge allersidste hånd på deres debut EP, der er produceret og mixet af Jens Ramon (Gooms, Figurines m.fl.) og som forventes udgivet i foråret 2019.

Back

Forsalg via www.yourticket.dk. Unummererede ståpladser.

Billetpris er inkl. billetgebyr på 10. kr. Der sælges billetter ved Radars indgang når dørene åbner, såfremt der ikke er udsolgt i forsalg.