Elvis_konfettirakete_flickr.jpg

Music City Aarhus-Talks: ”Mig og den rigtige Elvis!”

P6 Beat-værten Carsten Holm møder den danske musikbranchemand, Ernst Jørgensen, til en snak om hans arbejde med Elvis Presley-kataloget i efterhånden mere end 25 år.

Vi gør opmærksom på at der er et begrænset antal siddepladser !

Ernst har en baggrund som A&R-chef på det hedengangne Polygram, og var bagmand bag udgivelser med Sneakers, Lis Sørensen, Tøsedrengene, Warm Guns m.fl.
Senere startede han sit eget label, It’s Magic (Miss B.Haven, Kasper Winding, Poets), og blev i 1989 direktør for det dengang nystartede BMG Ariola i Danmark

I starten af 90’erne fik han den nærmest hellige opgave at kuratere samtlige nye Elvis Presley-udgivelser via RCA. D.v.s. han har haft ansvaret for alle box-set, særlige tematiske udgivelser, re-masterede udgivelser, ny-udgivelser af hidtil ukendt materialer m.v. de sidste 25 år.

Det er det arbejde, der er omdrejningspunktet for interviewet, men der vil også være spændende anekdoter fra hans tid i den danske musikbranche.

Ernst arbejder stadig med det store Elvis-katalog, og har også været co-producer på en række dokumentarprogrammer, bl.a. ”The Searcher” (kan lige nu streames via DR.dk), den engelske BBC-serie ”Classic Albums” og ”Soundbreaking – stories from the cutting edge of Recorded Music”.

Back