Radar_High_fb-cover.jpg

Radar_HIGH

Radar_HIGH er der, hvor du får den nyeste generation af musikere.

Kom med, når et bookinghold bestående af seks elever fra Aarhus Statsgymnasium og Aarhus Katedralskole sammensætter deres eget koncertprogram. Det bliver nyt. Det bliver vildt. Og det bliver ikke mindst festligt.

Entréen er som altid 10,- som betales i døren.

Line-Up:

21:00: Kosmos
Master Fatman siger om Kosmos fra Lemvig:
"
Når man som jeg er en jazz-freak, der tager jazz hver eneste dag, så er det pissevigtigt, at man også hører noget, man ikke kender så godt, og som er helt ungt. Det er vigtigt, at man tjekker det nye ud – for eksempel danske Kosmos. Det ville jeg bevæge mig til Lemvig for at gøre."

22:00: Yellow Honey Dew
Yellow Honey Dew er et ungt, aarhusiansk rockband bestående af Jonas Emil Hansen (sang), Albert Dalsgaard (bas) og brødrende Carlo og Antonio Dayyani (guitar og trommer). Bandet stræber efter at skabe musik med nerve og kolossal, vild, ung energi - dét uafhængigt af genre og volumen. Resultatet er et varieret rockunivers, der på mange måde har stor originalitet på nutidens danske musikscene.

I september 2018 udkom endelig bandets første single ’Viva la Vista’, der er produceret af Mikas Emil Søndergaard Eskesen (MIKAS), og som på mange måder præsenterer drengenes skarpe sangskrivning og ærlige rocklyd.

23:00 Undertekst
Fire drenge danner bandet UNDERTEKST. Der bliver spillet en blanding af pop/hiphop/rock/jazz. De startede på efterskolen og har siden da været ude og spille koncerter på forskellige steder som Skråen, Radar, VoxHall og Train. Til musikken kan man både starte en fest og være helt oppe i skyerne, men samtidig ligger der under overfalden en lyrisk og interessant genre af musik. Hvis du ikke kan vente, kan du høre UNDERTEKST her:

00:00: Celleophane Flower
Cellophane Flower dyrker det melankolske, dunkle og kontrastfyldte udtryk i musikken. Publikum inviteres til at tabe nuet i en drøm af faste beats, luftige synths og melodiøs guitar​, hvor det storslåede lydunivers og de stærke melodier får plads til at blomstre. Bandet undersøger grænselandet mellem de mørkeste sider af det menneskelige sind og livets skrøbelige mirakler.
De fire musikere, som udgør Cellophane Flower, leverer et intenst, energisk og følsomt liveshow. Med Tobias Pisani i front drages publikum ind i deres mørke og elektroniske hybridunivers, hvor de sammen hylder livets mange kontraster.

Back