YourTicket-Event-Radar-Fredag.png

SONJA HALD & MARIE FRANK - MULTIKANALKONCERT PÅ RADAR

Genopdag den traditionelt håndspillede musik i en ny og avanceret elektronisk koncertoplevelse.

Denne aften på Radar kan du opleve bandet Sonja Hald og musikeren Maria Frank i et helt særligt multikanal set-up med de to elektroniske musikere Sven Ejnar Fisker Langkjer og Mark Steensen.

Over fire aftner i hhv. Aarhus og Struer kan du komme ind og genopdage den traditionelt håndspillede musik i en ny og avanceret elektronisk koncertoplevelse. En række velkendte musikere bliver sat sammen med de to elektroniske musikere Sven Ejnar Fisker Langkjer og Mark Steensen, og sammen giver de allerede velkendt musik nyt liv i et 12 højttalers multikanals setup. Musikerne fremfører den musik, de hundredevis af gange har fremført live, men i dette set-up kræver det helt nye måder at tænke - og genopdage - deres musik, og samtidig giver det publikum en helt ny lytteoplevelse.

Som publikum bliver du placeret midt i rummet omringet af højttalere, mens det traditionelle orkester fremfører deres musik der samtidig processeres live af de to elektroniske musiker. Koncerterne bliver præsenteret over to aftener på Folkets Hus i Struer og to aftener på Radar i Aarhus - med to koncerter pr. aften.

Denne aften er det bandet Sonja Hald og musikeren Marie Frank der optræder i multikanal set-uppet.

Sonja Hald

Sonja Hald er drilsk, livskraftig, dansk indierock med vindskæve, finurlige tekster - bugnende med ordspil og referencer til både C.V. Jørgensen og Skaløe.

​Debuten “Vækstplanen” fra 2015 tog både publikum og anmeldere med storm ved hjælp af spøjse numre som ”Du ka’ dø af det der” og titlenumret ”Vækstplanen”. Det blev i 2017 fulgt op af pladen ”Klæk!”, der viste en mere seriøs side af bandet, men med samme finurlige og samfundskritiske tekster som man lærte at elske dem for på debuten.

Deres store og loyale fanbase er blevet hjulpet på vej af en altid nærværende live indsats fra de fem mænd som står bag navnet Sonja Hald. De har turnéret landet rundt med blandt andre Magtens Korridorer, Folkeklubben og den nu afdøde koryfær Kim Larsen, efterfult af udsolgte headliner-koncerter.

“'Vækstplanen' er en både solid og charmerende debut fuld af ørehængere” - Berlingske

“Det danske femkløver giver det folkelige og jordnære en poetisk hestesko” - Soundvenue

“Det handler om kreativ omgang med modersmålet, glimt i øjet og en musik som, uden at fornægte sin samtidighed, synes at være fuldt bevidst om den tradition, den indskriver sig i” – Gaffa

Marie Frank

I 2019 markerer den prisvindende sangerinde og sangskriver Marie Frank 20-året for hendes debut, der tog både publikum og medier med storm, og vandt hende en sikker plads i danskernes hjerter med karakteristiske og stærke sange som ”Symptom Of My Time” og “Save a little Love”. Med stort musikalsk overskud, kant og ægthed, har hun opbygget et imponerende bagkatalog og et spor af anmelderroser.

”Der er en særlig egenart over Marie Frank. Noget på en gang jordnært og svævende – og uomtvisteligt unikt på den danske popscene.” - GAFFA

“Normalt kan man altid hive tre-fire udenlandske navne op af hatten – bare for at have noget at sammenligne med. Men sådan er det ikke med danske Marie Frank. Søde Marie lyder nemlig ikke som andre end sig selv” - BT

Koncerterne er en del af festivalen GENOPDAG.

Multikanalkoncerterne kan opleves her:
Struer, Folkets Hus:
Onsdag 12. Juni: Marie Frank & Nive Nielsen
Torsdag 13. juni. Sonja Hald & Bremer/Mccoy + opførsel af “Optagethed” WE GO
Aarhus, Radar:
Fredag 14. Juni: Sonja Hald & Marie Frank
Lørdag 15. Juni: Nive Nielsen & Bremer/McCoy

Arrangeret af og i samarbejde med:
Radar / Folkets Hus / DIEM - Dansk Institut for Elektroakkustisk Musik / Europæisk Kulturregion / WE GO / CAVI / Struer Tracks

Back