Hang Massive.jpg

Hang Massive (SE/UK) *FÅ BILLETTER*

Første gang live i DK!

Verdens mest profilerede Hang Drum ensemble - svensk/engelske Hang Massive - spiller for første gang live i Danmark, når de den 30. og 31. marts 2019 optræder i hhv. Lille Vega i København og Radar i Aarhus.

Grundstammen i Hang Massive er de to Hang Drum ekvilibrister Danny Cudd og Marcus Offbeat, som mødte hinanden i den indiske by Goa tilbage i 00´erne. Her tilbragte de en del vintre sammen med at spille og nyde den helt særlige tilbagelænede livsstil som følger med.

Hang Massives musik har sit udspring i tankerne omkring ”Balanced View” - en global græsrodsorganisation, der arbejder for ”human empowerment and social change”.

Hang Massive udgav deres første musik i 2011, og nummeret 'Once Again' og den tilhørende musikvideo gik viralt og er set over 33 mio. gange på Youtube. Siden har de skabt sig en kæmpemæssig fanskare over hele verden, som nu tæller over 200.000 følgere på både Facebook og Youtube. De har samtidig opbygget et ry som et fantastisk liveband, der udvider musikken med gæstesolister, imponerende visuals, lydeffekter og samples.

Back