Hatesphere5-2017.jpg

HateSphere w. special guests: LIVLØS + Xenoblight

Koncerten er udsolgt ! Der sælges derfor ikke billetter i døren.

Efter et travlt efterår på de europæiske landeveje samt udgivelse af bandets 10. fuldlængde, 'Reduced To Flesh', er de danske thrash-konger HateSphere knivskarpe og mere end parate til at jævne Danmark med jorden i 2019. 

'Reduced To Flesh' har slået mørkere og mere brutale toner an i HateSphere’s dødsthrash-univers, og det har givet liveshowet nye og voldsommere dimensioner. Og med et brølstærkt bagkatalog, som ingen kan fornægte, er der dækket op til et sandt ædegilde for ørerne.

Med sig har de to af dansk metalmusiks nye stjernefrø LIVLØS, der har taget Danmark med melodødsstorm, og Xenoblight, som fik en fornem fjerdeplads ved dette års internationale W:O:A Metal Battle. Begge bands er højaktuelle med debutplader ude, udgivet i år.

LIVLØS

LIVLØS spiller hårdtslående melodisk dødsmetal med inspiration fra den svenske og amerikanske dødsmetalscene. En dynamisk blanding af knivskarpe riffs, tunge grooves og melankolske melodier.

Siden 2014 har LIVLØS gjort sig berygtet og bemærket med deres intense, højenergiske og karismatiske liveoptrædener, og bandet er i færd med at sprede et mangfoldigt og positivt budskab omkring dødsmetallen, som det er svært ikke at blive forført af.

Med anmelderroste udgivelser og koncerter på bl.a. COPENHELL, SPOT Festival og Aalborg Metal Festival, har LIVLØS på kort tid vist sig som en stærk og lovende spiller på den danske upcoming metalscene med stort internationalt potentiale.

De livløse er vågnet fra de døde og er kommet for at blive!

XENOBLIGHT

Xenoblight er et dansk ekstrem metal band fra Silkeborg, karakteriseret af en intens og knusende atmosfære, der duellerer med et apatisk og melankolsk lyrisk univers.

Selvom bandet er et relativt nyt skud fra starten af 2017, brugte Xenoblight omhyggeligt året på at skrive deres første skive, samt spille et begrænset antal shows (med debut på Metal Magic Festival 2017). I slutningen af året tog bandet til SolnaSound Recording i Stockholm med Simon Johansson (Wolf/Memory Garden) og Mike Wead (King Diamond/bibleblack) bag knapperne, for at optage deres debut plade ”Procreation” som udkom 8. februar 2018.

I 2018 er bandet nu klar til at løslade deres musik til verden og spille enhver scene der kan holde til den kæbeknusende lyd der er Xenoblight, hvilket lod til at resonere med Danmark og juryen ved Wacken Metal Battle 2018 som sendte bandet til finalerne ved Wacken Open Air 2018 hvor de tog 4 pladsen hjem imod 28 internationale finalister.

Back