MONOtoner_09-03-19_Hjemmeside1.png

MONOtoner

MONOtoner er et samarbejde mellem Musikforeningen Mono og Radar om at præsentere ny musik i intime rammer.

Entréen er 50,- kr., baren kører med billige priser og spillestedet er indrettet til en hyggelig aften. Så tag dine venner under armen og kom ned og oplev:

Moon Loves Honey

Moon loves Honey er et aarhusiansk band, der bevæger sig inden for dreamrock/-pop. Deres musik er på én gang æterisk og slagkraftig, med et gennemgående fokus på den gode melodi.

De seneste udgivelser fra Moon loves Honey, singlen ’Not only in my dreams’ og albummet ’You Drift Away From Me’ er blevet taget yderst godt imod af en lang række danske og udenlandske blogs og musikmedier, med kommentarer som luftig, eventyrlysten og rørende, og bandets kommende single lander i løbet af februar.

Phosphor Kid

Phosphor Kid er et nyt band på den aarhusianske indie-scene, bestående af garvede musikere fra en række forskellige bands. Bandets guitardrevne lyd er inspireret af 90’ernes alternative rockscene, tilsat en god portion skandinavisk melankoli. Phosphor Kid dyrker det underspillede og magien i det repetitive, som leder tankerne ud på et roadtrip på de amerikanske landeveje.

nøia

Elektropop-duoen nøia, bestående af sangerinden Emma Elisabeth og trommeslageren Johanne Thorup, inviterer dig med ind i deres drømmende lydunivers gennem programmering, genrefusioner og en nagende følelse af omvendt hjemve.

I jagten på inspiration og idéer eksperimenterer nøia sig igennem tilværelsen med musikken som affaldsprodukt.

Back