SmashBangPow.png

s!b!p! SPOT pre-party

Kom ned og spark gang i årets SPOT i selskab med bookingbureauet Smash! Bang! Pow! og Radar.

Der sælges 150 billetter i forsalg til dette arrangement, mens personer med SPOT-armbånd til alle dage har adgang efter først-til-mølle pricippet.

Det er ikke muligt at købe entré i døren.

Line-up og tidsplan:
19:30 BONA FIDE
Bona Fide er gotisk folkemusik. De dyrker nutidens opblomstrende folkemusik med lige dele kærlighed til dets traditioner og dets potentiale som katalysator for stærke fortællinger om vores samtid. Minimalistiske og drømmende arrangementer af guitar og vokal fortæller historier for enhver, om længsel, håb, styrke og svaghed. Bona Fide udgav deres debut i april 2018 og arbejder nu på en kommende LP.

20:20 MODEST
Modest laver melodiøs rockmusik med referencer til blandt andet The Smiths i bedste forstand; nogle gange nærmest euforisk i sit udtryk, andre gange nærmere direkte dystopisk og mere post-punket. Modest udgav i januar deres anden EP, ‘For The Better’.

21:10 ZAAR
Via sine effektpedaler og et stort setup af synthesizere, sequencere og melodiske trommer skaber ZAAR med sit band en storslået og eksperimenterende lyd, der kunne svare til et større orkester. Musikken er et kontrastfyldt og kompromisløst lydunivers, der både vil provokere med pulserende beats og intense synthflader, men som også rører med smukke og sårbare øjeblikke.

22:00 HJALTE ROSS
Hjalte Ross er en ung, dansk sangskriver, sanger og guitarist. Han udgav sit debutalbum, ‘Embody’, i efteråret 2018; et album der reflekterer over et bredt spektrum af følelser. Klarheden i Hjalte Ross’ rolige vokal og fingerspil giver ‘Embody’ en intens og tidsløs lyd. Hjalte Ross’ sange er komponeret på akustisk guitar og båndoptagere, og den to år lange process med at færdiggøre debutalbummet fik ham både til London og Aberdeen.

22:50 NURSE
Bag Nurse gemmer sig Josefine Struckmann, en artist der med sine sange stiler efter omsorgens spirituelle frekvenser. Hun vil gerne nå ånden, høj på syntetiske elektrorytmer med melankolske efterklange, synger hun lyse popnumre der fortæller om svinspark, igennem sit skrøbelige, krøllede hjertet midt i en københavnsk undergrund. Genremæssigt bevæger musikken sig indenfor art-pop, alternative R’n’B, electro og soul.

23:40 SIMON LITTAUER
Simon Littauer komponerer og improviserer live techno på en modulær synthesizer. En verden af drejeknapper, kabler og blinkende dioder. Træd ind universet af hjemmebygget og håndlavet elektronisk musik, som Littauer frembringer live uden assistance fra computere, presets eller backing tracks. Med sin synthesizer skaber han en improviseret techno koncert med formålet at sætte kroppe i bevægelse.

Back