Turquoise-Sun-Presse.jpg

Turquoise Sun

Psych rock bandet Turquoise Sun fra Aarhus har en lyd, der blander elementer fra 60'erne, 70'erne og 80'erne i en surfed blend, der er blevet kaldt både “futuristisk” og “overnaturlig”.

Bandet debuterede i 2015 med en selvbetitlet EP, der skaffede dem både 1. pladsen på det elektriske barometer og airplay på P6 BEAT, og nu er de så klar med debut-albummet.

Albummet udkommer 12. april i år, og det betyder, at bandet dukker op med en dugfrisk LP under armen, når de som afslutning på album-release touren holder release-fest på Radar. På hjemmebanen bliver aftenen noget ekstra særligt.

Du kan forvente up-beat sange, laid-back grooves og syrede atmosfæriske udskejelser.

SUPPORT: UNDERTEKST

UNDERTEKST er et dansksproget drengeband med Aarhus som hjemby. De stræber efter lyden af ungdommen, natten og den upolerede kærlighed set igennem fire drenges øjne. 

De blot 17-18 årige drenge fra UNDERTEKSTs fornemmeste opgave er at røre folk i deres hverdag med fængende melodier og sarte tekster. De blev udvalgt i Karrirerekanonen som en af de sidste 12 acts ud af 1700 artister, og har været rundt i landet og spille en masse koncerter det sidste år. De har udgivet 2 musikvideoer, "Sidevej" og "Skal vi tage til månen", som er tilgængelige på YouTube.

Back

Forsalg via www.yourticket.dk. Unummererede ståpladser.

Billetpris er inkl. billetgebyr på 10. kr. Der sælges billetter ved Radars indgang når dørene åbner, såfremt der ikke er udsolgt i forsalg.