Turquoise-Sun-Presse.jpg

Turquoise Sun

Psych rock bandet Turquoise Sun fra Aarhus har en lyd, der blander elementer fra 60'erne, 70'erne og 80'erne i en surfed blend, der er blevet kaldt både “futuristisk” og “overnaturlig”.

Bandet debuterede i 2015 med en selvbetitlet EP, der skaffede dem både 1. pladsen på det elektriske barometer og airplay på P6 BEAT, og nu er de så klar med debut-albummet.

Albummet udkommer 12. april i år, og det betyder, at bandet dukker op med en dugfrisk LP under armen, når de som afslutning på album-release touren holder release-fest på Radar. På hjemmebanen bliver aftenen noget ekstra særligt.

Du kan forvente up-beat sange, laid-back grooves og syrede atmosfæriske udskejelser.

SUPPORT: UNDERTEKST

UNDERTEKST er et dansksproget drengeband med Aarhus som hjemby. De stræber efter lyden af ungdommen, natten og den upolerede kærlighed set igennem fire drenges øjne. 

De blot 17-18 årige drenge fra UNDERTEKSTs fornemmeste opgave er at røre folk i deres hverdag med fængende melodier og sarte tekster. De blev udvalgt i Karrirerekanonen som en af de sidste 12 acts ud af 1700 artister, og har været rundt i landet og spille en masse koncerter det sidste år. De har udgivet 2 musikvideoer, "Sidevej" og "Skal vi tage til månen", som er tilgængelige på YouTube.

Back