GlowKit_Press2019.jpg

Glow Kit + Coach + Trader

Glow Kit Album Release!

Aarhusianske Glow Kit blev med deres debut i 2011 stemplet som “det bedste danske bud på en fornyelse af punkrock-genren” i GAFFA. Siden er det, foruden adskillige turneer i Tyskland og Holland, blevet til en julesingle, en EP og den “svære toer”; 'Pick Your Fights' som udkom i 2017. Denne plade var et musikalsk eksperiment og indeholdte bl.a. horn, percussion og pedal-steel guitar.

Nu har Glow Kit imidlertid besluttet sig for at finde tilbage til det, de havde stor succes med på den første plade. Sammen har de derfor brugt fem dage i Aaby Road Studios og indspillet 12 nye sange. Alle har de det til fælles, at det er energisk, umiddelbart og ørehængende: Melodisk garage-punkrock uden svøb. Inspirationskilderne skal findes blandt bands som Pixies, Nirvana, Jay Reatard og Weezer.

Pladen, med det lidt alternative navn 'Naive Antlers', udkommer 1/11 2019 på 12” vinyl og digitalt i Danmark (Kanel Records) og i Europa (Alien Snatch). Det hele bliver fejret samme dag på Radar, hvor Glow Kit, Coach og Trader giver koncert, mens DJ Mads Stobberup står bag pulten med plader.

Glow Kit er:
Kristoffer Nohrs (trommer)
Kasper Brinck (guitar og vokal)
Dennis Ahlgren (guitar og bas)
Snævar Albertsson (guitar og bas)

Coach

Fra asken af Cola Freaks har der rejst sig endnu et projekt. Hvor andre projekter som f.eks. Smertegrænsens Toldere og Emenkaya har trukket mest i en hardcore punk retning, er vi denne gang mere på vej i noget som Cola Freaks rodede med. Der er sax og mere garagede passager.

Trader

Trader er et nyt rock band fra Aarhus. Trader startede som et soloprojekt for forsanger og guitarist Anders Ahle, men blev hurtigt til et band bestående af fire tætte venner. Bandet har for nyligt udgivet deres debut, “Trader EP”, og flere udgivelser kan forventes i løbet af 2019.

Back