TÅRN_MAIN_PR_2_by_Zuhal_Kocan.jpg

TÅRN

Kærlighed er blevet kastet i grams efter TÅRN de seneste år, hvor de har etableret sig som et af de mest omtalte nye navne på den danske scene

Det fynske band har på blot tre år formået at udgive to anmelderroste album ‘Ud Ad Mit Vindue’ og ‘Velkommen Indenfor’ og med forsanger Erik Apollo i front, er de blevet kendt som et band, der tryllebinder publikum med sange, lavet af et stof, der kan få pigeøjne til at stråle og drengehjerter til at banke.

Her i 2019 er de både klar med ny musik og en større efterårsturné. Her på Radar ser vi frem til at kaste kærlighed efter jer og bandet lørdag 9. november.

FOTO: ZUCHAL KOCHAN

Support: Nicolai Noa

Nicolai Noas dybe vokal er for nogle bedst kendt fra Magnolia Shoals storladne rockunivers.

Nicolai Noa er nu gået solo under eget navn, og er netop ved at lægge sidste hand på sin dansksprogede debut-EP, ‘Gælden’, som udkommer til foråret. Selvom mørket stadig lurer, er lydbilledet lettere og mere poppet. Omkvædene er fængende og teksterne bittersøde. Med en selv- og samfundskritisk tone bliver hverdagssituationer til sørgmodige hits med et ligefremt udtryk. Hans nye udtryk formår pa samme tid at være følsomt og legende. Melankolsk og medrivende. Han fremstår som sin egen, og er et frisk pust af lyd og ikke mindst lyrik på den dansksprogede musikscene.

Siden Nicolai Noas debutkoncert i Byhaven i maj, har han både spillet på Alive Festival, Loppen Festival, Hotel Cecil, Trinitatis Natkirke og Pumpehuset. Live har han allieret sig med en yderst vel-spillende kvintet, der allerede har vundet Gaffas kærlighed da de var forbi Alive Festival i Thy. At opleve Nicolai Noa live med band er en intens, poetisk og meget energisk oplevelse.

Back