Abekejser - cover-large.png

Abekejser

Det danske power-ensemble kombinerer elektronik og hiphop med fusionjazz. Deltag i verdenspremieren på et helt nyt musikalsk udtryk med festlige vibes og jordskælvende grooves, der præsenteres på deres kommende debutalbum; ‘Floating Through the Universe’.

Siden bandet blev oprettet i 2015, har Abekejser frigivet fire singler, hvoraf to af dem ledsages af animerede musikvideoer. Singlerne ramte en nerve på grund af deres innovative lyd og nye indtagelser af instrumental musik, en form for bro mellem moderne jazz til mainstream hip-hop og indie musik. Siden disse 4 singler har bandet udviklet sig til en bredere musikalsk oplevelse, der tager elementer fra et stort udvalg af genrer og stilarter og kombinerer dem til deres egen unikke lyd.

Floating Through the Universe er en rejse med forskellige musikindtryk fra begyndelse til slut. Den tager dig med fra filmatiske lydsporlignende temaer gennem hårdt ramte rockriffs til dansable discojazz-melodier med brug af vocoder som leadvokal. Med associationer til innovative kunstnere som Herbie Hancock, Daft Punk og Robert Glasper, skaber ‘Floating Through the Universe’ nostalgiske vibes, mens de også bevæger sig fremad i udforskningen af musikalske muligheder.

Albummet er et resultat af to års dedikation til skrivning, indspilning og produktion. Floating Through the Universe er klar til at revolutionere genrer og nedbryde musikalske dogmer. Det er jazzmusik, du kan danse til, det er live electronica, power-musik uden kompromis. Abekejser overrasker enhver lytter, der vove sig ind i deres soniske jungleverden.

Bestil vinylen sammen med din koncertbillet for en samlet pris på 150,- kr., og få den udleveret på aftenen.

Back