FRAADS 2018.jpg

FRAADS

Bemærk: koncerten er udsolgt !

Med hittet ’Heroppe’ og ’døde i dine arme’, EP'en ”FRYYS” fra 2018, Soundvenues fremtidspris samt fællesturnéen med Lord Siva og Artigeardit, har FRAADS overbevist både publikum og anmeldere om, at duoen er det næste store hip-hop navn i Danmark.

FRAADS er en dansksproget hip-hopduo bestående af Papa Erotic og David Engelbrecht. Lyden er en spydspids gennem luften, spiddende og kontrastfuld, svagelig og stærk, elektronisk og akustisk. Det tematiske omdrejningspunkt er frådseri overfor mådehold – ’Er jeg i balance, eller river jeg alt fra hinanden?’. Tekstuniverset udforsker temaer som kærlighed, selvynk, sandhed fanget mellem en drømmeverden og sanseverden.

Ovenpå en vellykket fællesturné med Lord Siva og Artigeardit, er FRAADS nu klar med koncerter på Lille Vega i Kbh. og her på Radar til oktober.

Disse kommer ovenpå et forår, hvor deres single ’døde i dine arme’ i  april blev P3s uundgåelige og en fantastisk SPOT-koncert, hvor Gaffa kvitterede med en 5-stjernet anmeldelse samt ordene: ”Og pulsen hos fansene føles tung og spændt, da hele foretagendets charme udspiller sig som en eksklusiv klub, hvor ikke mange lukkes ind. Men hedonisme har vel bare fået et nyt ansigt i lille Danmark, og det ansigt er FRAADS.”

Før det var der fulgt en masse hype ovenpå deres EP 'FRYYS' fra 2018, der fik mange rosende ord med på vejen fra både Politiken, Noisey Danmark og Soundvenue, hvoraf sidstnævnte udråbte den til at være et af 2018’s bedste danske albums.

”FRAADS smadrer alle dine idéer om dansk rap” skrev Noisey i deres portræt om den unge hiphop duo. På scenen er FRAADS nemlig en energiudladning, der kombinerer det håndspillede med det programmerede. Resultatet er en levende, sveddryppende og inddragende liveoplevelse.

Support: Yelzin DJ-set

Bag det kryptiske dj-navn Yelzin gemmer sig Hjalte Lehmann, der til dagligt udgør den ene halvdel af den hårdtslående technoduo Lyra Valenza. Yelzin vil via et gennemarbejdet dj-set klargøre publikum til FRAADS' største headliner show nogensinde.

Back