Halshug_press_2019-1.jpg

Halshug + Puke Wolf + War Of Destruction

Den københavnske hardcore-punk-trio udgiver i sommeren 2019 deres tredje album, ”Drøm”. Med den nye plade udvider bandet deres lyd med eksperimenterende elementer og længere numre. Halshug spiller forsat hård og dyster hardcore-punk. Tempoet og intensiteten i deres musik er høj, men der er skruet en anelse ned i forhold til deres tidligere udgivelser, ”Sort sind” og ”Blodets bånd” fra 2016 og 2015.

Halshug har været aktive i den københavnske undergrundsrockscene siden deres demo-tape fra slutningen af 2012. Siden deres opstart er guitarfladerne gradvist blevet længere, de dansksprogede tekster en anelse tydeligere, og de hurtige numre er blevet færre end mid-tempo-numrene, der nu fylder en stor del af set-listen.

Ligesom bandets tidligere albums er det igen det amerikanske selskab Southern Lord, ejet af Greg Anderson fra Sunn o))), der udgiver den kommende plade. Denne gang er pladen indspillet hos Simon Sonne (Orm) på Nørrebro, mixet i Dead Air Studio i USA (The Men, Warthog, etc.), og mastereret af Peter Peter.

Halshug har spillet mange koncerter i Europa og USA, været nomineret til en Steppeulv og spillet K-Town HC-fest, Copenhell og Roskilde festival.

Halshug er:
Jakob Johnsen – bas/vokal
Mathias Schønberg – guitar
Mads Folmer Richter – trommer

Support: Puke Wolf

Puke Wolf er en trio, der spiller post-hardcore og screamo. Bandet ønsker at give de to genrer deres berettigelse, især sidstnævnte hvis genretræk efterhånden er udvisket. Det skal ændres. Live medbringer bandet en nerve og inderlighed, der sender en række udbrud af numre i ansigtet på publikum. Alle tre vokaler brager igennem på hver deres måde. Musikken har fokus på en katarsis oplevelse. Det må godt gøre ondt. Bandet inkorporerer lydbidder på flere af deres numre fra film og nyhedsudsendelser - en slags fjerde vokal - for at skabe et provokerende lydbillede. Rent musikalsk trækker de på referencer fra så forskellige kunstnere som At The DriveIn, Refused og Deafheaven.

Support: War Of Destruction

War of Destruction fra Århus var Danmarks første og bliver når den tid kommer, formentligt Danmarks sidste hardcoreband.
Rasende, rå, primitiv og hæsblæsende hardcore/d-beat, kompromisløst og enkelt med et unikt drive.

Musikalsk trækker de på inspirationer fra amerikansk og engelsk firser/halvfemser hardcore, med nogle tunge næsten metalliske elementer.
Det er en traditionel kvartet (guitar, sang trommer og bas) der mener at punk og hardcore ikke skal fises af:
Det skal gøre ondt at spille, ellers er det højst sandsynligt ikke værd at høre på.

War of Destruction er ægte undergrund, men har dog formået at spille på Metal Magic Festival, som opvarming til Suicidal Tendencies, og givet koncerter overalt i landet samt i Norge og Tyskland.
Deres seneste mini lp "Angst" udkom på Mastermind Records (vinyl/streaming/cd) sidst i 2018, og blev da af Maximum Rock'n'Roll udråbt til en af årets bedste udgivelser.

Back