Oppenheimer_2019.png

Oppenheimer Festival

Blandt hundredevis af ansøgere udvælges der hvert år fem navne, som skal spille på endagsfestivalen Oppenheimer, der afholdes i midten af september i Aarhus.

Et udvalg af musikbranchens bedste folk lytter ansøgningerne igennem og udpeger hvilke bands, der bliver tilbudt en showcase på festivalen. Samtidig får artisterne mulighed for at møde og netværke med et stærkt hold af folk fra den allerede etablerede musikbranche.

Hvis du kan lide ny, upcoming danskproduceret musik, er Oppenheimer Festival for dig.

Line-up
Niklas Runge
Med en silkeblød og dybfølt vokal tages lytteren med på tur ind i Niklas Runges drømmende og melankolske univers. Lyrikken er billedlig og personlig, og den understøttes af fængende og smukke melodier. Musikken kan give associationer til den klassiske musik, men den har faste rødder i den mere poppede rytmiske musik.

Reliks
Reliks er et selvvalgt skisma. En på én gang sorgløs omfavnelse af poppens stormende eufori og samtidig en stædig insisteren på at forvrænge og fordærve selvsamme genre. Den unge kvintet spiller lige dele forførende catchy og køligt afmålt alt-pop, båret af en drøm om at selv det mest medrivende omkvæd også kan lyde støvet og besjælet.

Zar Paulo
Zar Paulo er et ungt aarhusiansk band bestående af fem venner, der i 2014 fandt sammen om en fælles musikalsk vision med afsæt i 70’ernes postpunk, 80’ernes artrock og deres hjembys stolte musiktradition. Orkestret bringer deres store popsange og generations-tematikker med sig ud i verden, hvilket I kan se frem til!

Cornell X Cornell
Cornell X Cornell består af søskendeparret Kasper Cornell og Katrine Cornell. De har sammen brugt deres liv på at skabe et cinematisk, mystisk og blodrødt univers. Lyden af Cornell X Cornell er svævende og groovy. Musikken er festlig, men også laid back.

Doula
Doula forsøger at udfordre sine lyttere med dystre lydbilleder, omsluttet af en iørefaldende sangskrivning. Doulas sange udfolder sig i et univers mættet med kolde, industrielle synth-teksturer, alt imens beats leveres med millimeter præcision og rå vitale baslinjer.

Back