Weekend Warriors1.png

Smertegrænsens Toldere, Extended Suicide & Nyt Liv

FUCK YOU FIGHT ME er klar med en af de mest hårdtslående punk & hardcore tours i nyere tid; tre bands, der opsummere nerve, integritet og fandenivoldskhed som ingen andre. Danmark har igennem de sidste par år set en opblomstring af punk og hardcore scenen. Undergrunden har næret mange bands op fra de mørke kældre og nu har de bedste inficeret den etablerede musik scene.

Touren besøger Radar i Aarhus 26. september og med sig har de:

SMERTEGRÆNSENS TOLDERE
EXTENDED SUICIDE
NYT LIV

Smertegrænsens Toldere slår sinde folder i Aarhus, hvor de har huseret igennem de sidste par år. Bandet har hurtigt erhvervet sig et rygte for deres buldrende liveshows, ingen kan vide sig sikker når tolderne lukker grænsebommen op. Med en fantastisk energi og hæsblæsende punk vælter de ud over scenekanten og lige ned i fjæset på dig. Deres show på Copenhell 2018 vil gå ned i historien som et af de mest fandenivoldsk festlige koncerter festivalen har lagt scene til. Med samfundsrevsende tekster skarpt leveret på dansk er ST en knytnæve i smasken.

Extended Suicide har hjemsøgt undergrunden siden 2011, og man kan kun bruge et ord til at beskrive deres spurtende hardcore: INTENS. Bandet består af dansk og spansk blod, og der bliver sunget på spansk. Med en 12” to 7”ere og to kassetteudgivelser bag sig - og en 12" på vej - er ES et garvet band på scenen, en scene de har for vane at brænde ned. Og det har de gjort i det meste af Europa over de sidste otte år: UK, Tyskland, Frankrig, Holland, Island, Spanien og selvfølgelig lille dannevang er det blevet til over adskillige tours.

NYT LIV er et nyt navn på hardcore og punk scenen. Men de er braget frem siden deres første 12” EP og høster i øjeblikket stor anderkendelse på deres første fuldlængde, “Ensomhedens Kolde Kald”. NL spiller melodisk hardcore, så dine sokker falder af. Utrolig dybde og catchy omkvæd betegner NL, man kan slet, slet ikke lade være med at brøle med som de viste på Copenhell 2018 og igen i 2019 som en del af festivalens 10års jubilæum. DK’s ubetinget bedste melodiske HC act.

Præsenteres af FxYxFxM

www.fuckyoufightme.com

Back