FB-Cover_VikingedaguTekst.png

Vikingedag ved Radar

TIDSPUNKT: Lørdag 21. September fra kl. 15-18.

Koncerter med Vikings On Tour: Krauka, Asynje & Virelai fra kl. 19-00.

I forbindelse med at Radar får besøg af Vikings on Tour, holder vi en hyggelig vikingedag for hele familien på pladsen foran Radar ved Godsbanens hovedindgang (3A).

Her vil der være mulighed for at se ASK vikingekampgruppe træne med stålvåben. ASK er Nordens ældste kampgruppe med ca. 70 aktive medlemmer. Læs mere om vikingekampgruppen her. Denne lørdag vil en god håndfuld af de dygtige medlemmer give et indblik i hvad der sker i den ugentlige træning. Gruppen dyrker denne kampsportsform to gange om ugen på Godsbanen der er 100% kompetitiv og med våben baseret på fund fra vikingetiden.

Derudover vil en række frivillige fra Godsbanens åbne værksteder sætte boder op, hvor man blandt andet vil kunne lave:

  • træsværd og -skjolde
  • jydepotter af ler
  • tinsmykker
  • læderpunge

Som en forsmag på aftenens koncerter med Vikings on Tour, vil nogle af musikerne give akustiske koncerter på middelalderinspirerede instrumenter i løbet af eftermiddagen.

Så kom ned til en hyggelig eftermiddag for hele familien. Der er fri entré til hele området og Radar har en udendørsbar, hvor der kan købes kolde og varme forfriskninger og et hyggeområde med borde og bænke.

Kl. 19 åbner vi dørene til Radar og koncerterne starter kl. 20. Entré på Radar om aftenen til Vikings on Tour m. Krauka, Virelai og Asynje er 150,- kr.
Du kan købe billet til koncerterne i forsalg HER.

Back