Elevatorfører_Almune_ALICE_1.jpg

Elevatorfører & Almune *Udsolgt*

Koncerten er udsolgt.

Forvent en både berigende og anderledes musik-oplevelse, når syrerockbandet Elevatorfører og middelalderorkestret Almune mødes på Radar og inviterer publikum inden for til en atmosfærisk og mindeværdig koncert.

I 2019 gæsteoptrådte Almune på det mastodontiske titelnummer til Elevatorførers nye plade ”Jeg er kommet for at slå tiden ihjel”. Dette samarbejde inspirerede syrerockbandet til at invitere middelaldermusikerne med på scenen til en fælles optræden.

Elevatorfører balancerer deres udtryk mellem den vilde jam-baserede rockmusik fra 60’erne og 70’erne og de ørehængerkvaliteter man forbinder med mere pop-orienterede sange. Musikken lever sit eget boblende liv i Elevatorfører og den synges på dansk. Udspændt mellem messende hymner og desperate opråb inviteres lytteren ind i et særegent flippet univers, hvor der er plads til både at grine og blive rørt. Elevatorfører har spillet en mængde klub- og festivalkoncerter landet over.

Hos Almune er kraftfulde nordiske folkeviser, pilgrimsmusik og livlige danse fra middelalderen på repertoiret. Musikken spilles på historiske instrumenter som nøgleharpe, drejelire, sækkepibe, tromme og renæssancefløjter, og synges med klang og glød.

I 2017 udgav gruppen det anmelderroste album “Bjergtagen”, der af RadioFolk blev fremhævet som en af årets mest markante folkudgivelser. Seneste udgivelse er fra 2018 hvor gruppen gik sammen med musikerne fra Götterfunken og lavede albummet “Sommerfugl”, der udkom som et soundtrack til Maria Hellebergs historiske roman af samme navn.

Vi følger de gældende retningslinjer for afholdelse af koncerter under Covid-19 restriktionerne, hvilket betyder, at denne koncert på nuværende tidspunkt er med stærkt begrænset kapacitet og er en siddekoncert med unummererede stolerækker. Ændre restriktionerne sig i mellemtiden, vil disse blive justeret. Der vil være særlige retningslinjer som skal overholdes til koncerten, og man bedes til hver en tid overholde personalets anvisninger under hele besøget på spillestedet. Retningslinjerne kan læses her og vil løbende blive opdateret.

Back