FB_Cover_Absolute.png

0% + Brunsten + Narcosatanicos + Trader

Velkommen til ABSOLUTE MUSIC 2020 - den aboslut mest rockede aften du kommer til at opleve i 2020. Jep - intet mindre!

0%
0% er vel noget af det tætteste man kommer på rendyrket ROCK i sin bedste form herhjemme. Bag 0% står de rutinerede kræfter Peter Bonneman, der med Gorilla Angreb, Amdi Petersen Armé, No Hope for the Kids og Sun Bather har skabt et navn som en af de vigtigste personer fra danske hardcore/punk-undergrund, Peter Larsen fra bl.a. The Monoliths og Per Gerhard – kendt fra OD Dødsprinsen og Yahowa.

Brunsten
Uforfinet angry noise rock præsenteret af tre lokale herrer, der som musikere gennem mange år har bevæget sig rundt på, og påvirket, den lokale musikscene. Bandet består af Andrew Dorman (bla. Glamour Coma, Sol, Stin), Per Silkjær (bla. Sons of Cain, Double Space, Fossils) og Anders Thode (bla. Cola Freaks, Snaredrum, Emenkaya)

Narcosatanicos
Et band der bryder formen for, hvordan rockmusik kan spilles og lyde. Med to trommeslagere og saxofonist udfordrer de det gængse rock-format og trækker musikken i retning af både jazz, støjrock og metal. Da magasinet Undertoner for nylig lavede en opgørelse over det forgangne årtis bedste danske plader, var bandets fremragende “Body Cults” fortjent på listen. Og så er det Aarhus-baserede band tilmed et af Danmarks vildeste live-bands.

Trader
Trader er et nyt rock band fra Aarhus. Trader startede som et soloprojekt for forsanger og guitarist Anders Ahle, men blev hurtigt til et band bestående af fire tætte venner. Bandet har for nyligt udgivet deres debut, “Trader EP”, og flere udgivelser kan forventes i løbet af 2019.

DESVÆRRE HAR COACH MÅTTE AFLYSE DERES OPTRÆDEN, TIL GENGÆLD ER NARCOSATANICOS OG TRADER TILFØJET.

Back