BIGBIZ_2019JNR-web.jpg

Big Business (US)

Den amerikanske rockduo Big Business smed sidste år deres sjette LP på gaden, ’THE BEAST YOU ARE’. Et album der beviste at Jared Warren stadig kan skrige. Noget han har gjort med succes sammen med trommeslageren Coady Willis, siden de to i 2003 dannede Big Business og i 2007 fik et gennembrud med det anmelderroste album ’HERE COMES THE WATERWORKS’.

At det kun er blevet til seks albums på 16 år kan hænge sammen med, at de to udover at have bandet Big Business, også har udgjort den ene halvdel af Melvins. I 2006, efter de flyttede fra Seattle til LA, blev de hentet ind af Buzz Osborne og Dale Crover til hvad der er blevet beskrevet som Melvins anden guldalder.

Udover Melvins, har trommeslageren Willis blandt andet en fortid i punkbandet The Murder City Devils, mens bassist og sanger Warren før Big Business spillede med noise-rockerne Karp. Og det hele har sin indflydelse på lyden af Big Business, der har fået så forskellige mærkater af anmelderne som heavy, sludge rock, metal rock, klassisk rock og punk. Selv kalder Willis det for psychedelic heavy metal punk rock.

Bandet arbejder lige nu på nyt materiale og tager på en større verdensturné der blandt andet bringer dem forbi os her på Radar. Så gå ikke glip af denne hårdtslående duo når de gæster Aarhus lørdag 9. maj.

Back