2020_GOSS_PRESS_KK_01.jpg

GOSS *UDSOLGT*

Koncerten er udsolgt.

Goss’ nyeste single, ’Fighting For The Gospel’ feat. Selma Judith, omhandler refleksionen over den frustration, der kan være ved en transformation i ens liv – hvordan forandringer kan gøre ondt – både for personen selv, men også for folk omkring den person.

’Fighting For The Gospel’ feat. Selma Judith er dermed anden sang i rækken efter hans seneste EP ’Homeland Security’ (2018), der blev krediteret med fem-stjernede anmeldelser fra bl.a. Soundvenue og GAFFA, og åbnede endnu mere op for det legende og eksperimenterende univers – som Goss siden debutsinglen har udviklet og prioriteret. Netop denne kompromisløse søgen efter konstant at udvikle sig selv, er på mange måder overskriften på det nye kapitel som Goss nu har taget hul på.

“everything he touches seems to turn to digital gold” – CLASH

Denne nye rejse tager på mange måder udgangspunkt i Goss’ forsøg på at udfordre ham selv, hans lyd og derved fortsætte sin udvikling, der igen kommer til udtryk gennem den nye single ‘Fighting For The Gospel’, hvor han har teamet op med Selma Judith – et af landets nye stjernefrø. En single der både lyder ny og gammel på samme tid med et cinematisk lydbillede, der leder tankerne hen på en westernfilm fra 60’erne – men på en og samme tid formår Goss stadigvæk, at udtrykke det på en futuristisk måde, der understreger hvorfor, at han lige pt. er en af Danmarks mest interessante nye kunstnere.

Support: Mercedess

Mercedess er en stilfuld sangerinde, shy gangster og sangskriver fra Amager. I foråret udgav hun sine to første singler “Shy Gangster” og “Goddess” på eget label Big Benz Records. Begge singler blev flot modtaget af branchen og folket. Mercedess’ generte gangster-pop rummer både hendes genkendelige, forførende vokal, personlig attitude og længselsfulde historier. Oplev Mercedess i et enkelt set-up, når hun opvarmer for Goss.

Koncerten er med stærkt begrænset kapacitet og er en siddekoncert med unummererede stolerækker. Der vil være særlige retningslinjer som skal overholdes til koncerten, og man bedes til hver en tid overholde personalets anvisninger under hele besøget på spillestedet. Retningslinjerne kan læses HER.

Back