JJ Paulo - credit Charlotte Ea.jpg

AFLYST: JJ Paulo

Da JJ Paulo under de gældende covid-19 restriktioner ikke kan gennemføre det show, han havde planlagt at præsentere på Radar 12. november, er koncerten desværre aflyst.
Vi har forståelse for artistens beslutning og håber, at vi kan præsentere showet under andre forhold i en ikke alt for fjern fremtid. Alle berørte billetkøbere har fået direkte besked via mail.

Med sine varme grooves kombineret med østafrikanske traditioner leverer den unge dansk/tanzanianske JJ Paulo en eksotisk lyd, der sætter gang i publikum.

JJ Paulo er født i Tanzania, hvor musik og dans ofte er et kollektivt anliggende og hvor alle deltager. Sådan er det også til JJ Paulos koncerter. Her leveres afrikanske rytmer med selvtillid, charme, humor og ikke mindst utrættelige energi, som resulterer i smil, grin og ild i fødderne fra publikum.

At være til en af JJ Paulo’s koncerter er som at få et kys af afrikansk kultur.

Den seneste udgivelse fra JJ Paulo, ”Bujoram” har et væld af roser i ryggen fra blandt andre de svenske og danske P3-kanaler, hvor han har opnået status som “ugens artist” og “ugens lyd”.

JJ Paulos showmanship på scenen har desuden fået værterne i P3 programmet Vidundergrunden til at kalde JJ Paulo for “Danmarks bedste liveperformer”.

I år var JJ Paulo booket til bl.a. Spot festival 2020, Roskilde festival 2020 m.fl. Afrikansk musik nyder en enorm popularitet i hele verden, og det er kun et spørgsmål om tid, før JJ Paulo gør det samme.

Vi følger de gældende retningslinjer for afholdelse af koncerter under Covid-19 restriktionerne, hvilket betyder, at denne koncert på nuværende tidspunkt er med stærkt begrænset kapacitet og er en siddekoncert med unummererede stolerækker. Ændre restriktionerne sig i mellemtiden, vil disse blive justeret. Der vil være særlige retningslinjer som skal overholdes til koncerten, og man bedes til hver en tid overholde personalets anvisninger under hele besøget på spillestedet. Retningslinjerne kan læses her og vil løbende blive opdateret.

Back