Jeppe_Hojgaard.jpg

Jeppe Højgaard

Jeppe Højgaard har i mange år været aktiv på jazz og improscenen, men har de seneste 10 år i stigende grad søgt at udvidde sit felt. I 2016 trådte han i karakter som både dansksproget sangskriver og eksperimenterende komponist med det ambitiøse værk “Gennem Glasset”, der bestod af tre albums, og som modtog begejstrede anmeldelser. Siden har han udgivet albummet “Skrig Hvis Du har Lunger”, et album der består af kirkeorgel, støj og vokal, og tematisk kredser om en slags politisk påført skam.

Højgaards baggrund som jazz og impromusiker gennemsyrer hans musik, både på udgivelser og i livesammenhæng. Kendetegnende for livebandet er, at det består af personligheder som deler en musikalsk åbenhed, der muliggør en udforskning af materialet. Improvisationen og uforudsigeligheden – det uperfekte - er midler til at levendegøre de minimalistiske sange, der rummer det støjende og glitchede såvel som det skrøbelige.

Line up:
Jeppe Højgaard – vokal, guitar og keyboard
Rasmus Kjær (Under Byen, Frisk Frugt) - keyboards.
Peter Ole Jørgensen (Peter Brötzmann, Evan Parker, Mats Gustafson) - trommer
Lars Pilgaard (SVIN, Bisse) - guitar

Om Sun Ship:

Sun Ship præsenterer grænsesøgende og eksperimenterende musik fra bands, som spiller originale kompositioner. Siden 2003 har foreningen haft en central position på den aarhusianske musikscene som dem, der gennem hele året inviterer et bredt publikum til koncerter med de pt. mest interessante nationale og internationale grupper. Sun Ship er ikke tilknyttet et bestemt spillested, men søger hele tiden nye samarbejder, og afholder derfor koncerter mange forskellige steder, på mange forskellige måder.

Grundet Covid-19 situtationen er koncerten med stærkt begrænset kapacitet og er en siddekoncert med unummererede stolerækker. Der vil være særlige retningslinjer som skal overholdes til koncerten, og man bedes til hver en tid overholde personalets anvisninger under hele besøget på spillestedet. Retningslinjerne kan findes på www.radarlive.dk.

Back