Marshall Cecil photo (by Malik Grosos).jpg

Marshall Cecil *Venteliste*

Koncerten er udsolgt.

Du kan skrive dig op til venteliste for en evt. ekstrakoncert om eftermiddagen fredag 18. september: https://mailchi.mp/8c5ada9bb455/venteliste-marshall-cecil

Med en unik produktionsside, der benytter kontrasterende elementer spændt fra humor til bidende seriøsitet, fra sang til rap og fra glædessang til melankoli, har danske Marshall Cecil skabt en selvstændig formular på moderne popmusik. Bandet debuterede for to år siden med en lille håndfuld singler, der hurtigt ledte til ros fra flere musikkritikere i ind- og udland og efterfulgtes af optrædener på bl.a. Roskilde Festival, Reeperbahn- og SPOT Festival. 

Med den nylige udgivelse af singlen og musikvideoen 'Soliloquy (Wouldn't Feel Alone)' åbnede Marshall Cecil igen vinduet ind til deres særprægede popunivers. Singlen blev P3s Uundgåelige og musikvideoen var i mere end 3 uger den mest viste video på VH1 & MTV i Norden. 

I marts måned udgav bandet deres debut album “Going Up / Going Down”. En samling sange, der både lyrisk og musikalsk svinger sig fra det melankolske og indadvendte over i det triumferende og transcendentale. Albumtitlen “Going Up / Going Down” opsummerer desuden Marshall Cecils dynamiske tilgang til det at skrive sange og den underliggende tematik, der foregår både i og mellem linjerne, når forsanger Daniel Abrahams ekspressive vokal og lyrik kæmper sig gennem kampe med både omverdenen og sine egne tanker.

Koncerten er med stærkt begrænset kapacitet og er en siddekoncert med unummererede stolerækker. Der vil være særlige retningslinjer som skal overholdes til koncerten, og man bedes til hver en tid overholde personalets anvisninger under hele besøget på spillestedet. Retningslinjerne kan findes på www.radarlive.dk.

Back