Spor 2020.jpg

Radar X Spor NIGHT:

Præsenteres af Spor Festival.

Medvirkende: Ane Østergaard (BandAne) + ROSYAN
Genre: 2 x minikoncert
Tid: ca. 2 x 60 min.

Lørdagen i Aarhus Festuge afsluttes dagens SPOR festival-program på Radar med dobbeltkoncert med Band Ane og ROSYAN.

Ane Østergaard tager publikum med på en involverende auditiv rejse, hvor rummet og kroppene fungerer som analog mixer og publikum som resonans. Koncerten eksisterer kun nu og her, og det handler om at HØRE til. Sammen. Om at være connected og disconnected.

Rosanna Lorenzen optræder under synonymet ROSYAN med sin cello i hovedrollen i mødet mellem den akustiske og elektroniske lyd. Du møder blandt andet live-looping og field recordings i hendes organiske lydunivers, hun selv kategoriserer som ADM - Ambient Dance Music.

Ane Østergaard (f. 1983) skaber musik, der er kendt for at være fantasifuld, anarkistisk og ekstremt melodisk, fuld af liv og atmosfære. Enigmatisk tidløs. Vildt idiosynkratisk og med en smittende musikalsk legesyge.
Hun komponerer elektronisk musik, der ofte har så meget varme og tilstedeværelse, at lytteren får fornemmelsen af ​​bogstaveligt talt at røre ved og dufte til musikken. Hendes musik vokser og blomstrer med involveret lytning, og den opmærksomme nedsænkning i det soniske materiale giver en unik forbindelse mellem komponist og lytter. Hendes projekt er en dyb og personlig undersøgelse af, hvordan vi ser os selv reflekteret i lyde, og en opdagelse af, hvordan lydene reflekterer tilbage til os i løbet af et stykke musik.

Rosanna Lorenzen (f. 1988) er en dansk/iransk komponist, musiker og lydkunstner. Hun har optrådt i mange forskellige formater og steder, både i Danmark og udenlands,i bl.a. I Reykjavík, Berlin og Hull.
ROSYAN er synonymet for hendes soloprojekt, hvor hun udforsker mødet mellem den akustiske og elektroniske verden såvel som det visuelle element i en auditiv sammenhæng.
Med sin cello i hovedrollen balancerer hun konstant mellem improvisation og forudbestemt form, hvor hun interagerer med instrumentet og dets muligheder. Feltoptagelser/field recordings og live looping er blandt andet hvad du kan møde i ROSYANs organiske lydlandskaber, hvor du fra start til slut inviteres med på en atmosfærisk rejse, mellem helt ambiente collager hen over mere rytmiske mønstre.

Back