Junglelyd.jpg

Junglelyd

Bemærk: Koncerten er flyttet fra 24. september 2020 til 15. januar 2020.

Som at fare vild med vilje i en mystisk verden af levende lys og nye lyde. Junglelyd er atter klar til at omfavne de danske spillesteder med tunge bas-grooves, hypnotiserende rytmer og en eksperimenterende spillelyst af en anden verden. Fra dansable elektroniske udskejelser til rituel stammemusik, tropiske fløjter, horn og surf guitar strækker bandets lydunivers sig langt udover Latinamerikas cumbia-traditioner, der konstant ligger som en varm pulserende grundrytme. Bandet er nu klar med deres første fuldlængde album som er udkommet på det tyske pladeselskab Sounds of Subterrania og endelig kan der holdes et brag af en releasefest på hjemmebanen i Aarhus.

Junglelyd har med deres tidligere fire EP’er i rygsækken og over 1 miollion afspilninger på Spotify efterhånden samlet en stor og loyal fanskare i hele landet som alle har ventet spændt på denne pladeudgivelse. På debut pladen har bandet udfordret deres tidligere intrumentale lydunivers ved at arbejde sammen med henholdvis Luna Ersahin (AySay) og Julian Maraboto (Los Fuegos) som begge er med til at give musikken en ny og spændende dimension. Vi kan jo håbe på at disse to musikere også bliver at finde på scenen til deres forestående releasekoncert på Radar, som alt i alt kommer til at skyde endnu mere energi, kærlighed og musikalsk leg i en fest, der i forvejen kører i højt, højt gear.

Du kan i forbindelse med billetkøbet bestille deres seneste vinyludgivelse, 'S/T', som så vil blive udleveret på koncertaftenen. Den samlede pakke for både koncert og vinyl kan fås for kun 150,- kr.

Back