PalaceWInter_TopOfTheHill_Dennis Morton_lores_RGB.jpg

Palace Winter

Så er de tilbage med deres ventede tredje album og koncert her på Radar til foråret 2021. Til oktober 2020 lander duoen Palace Winters opfølger til det anmelderroste album 'Nowadays', der af Gaffa blev beskrevet som intet mindre end ”indierock i verdensklasse”.

Det nye album "… Keep Dreaming, Buddy" er blevet til mens den ene halvdel af duoen befandt sig på vulkanøen Tenerife og den anden sad i Danmark og lyttede til hip-hop-beats og soulede hooks , hvilket afspejles i albummets musikalske udtryk, som består af lysere farver, flere inspirationskilder og livets skrøbelighed som eksistentiel bund. En fest på et idyllisk Tenerife med vulkanen rumlende i baggrunden.

Palace Winter er den australsk fødte forsanger og guitarist Carl Coleman og den danske multiinstrumentalist og producer Caspar Hesselager. De debuterede i 2016 med albummet 'Waiting For The World To Turn' – en debut der ansporede en Europa-turné, gav dem en dedikeret fan-base over hele verden og sidst men ikke mindst opmærksomhed fra internationale medier som BBC Radio 6 Music, KEXP, KCRW, The Guardian, The Line of Best Fit og utallige andre.

Back