The_Entrepreneurs.jpg

The Entrepreneurs

Koncerten er flyttet fra 11. december 2020 til 6. marts 2021. Berørte billetkøbere har fået besked via mail.

The Entrepreneurs har uden tvivl slået sig fast et af de mest energiske livebands i Danmark. Lige siden deres første EP Tony Rominger fra 2016 har The Entrepreneurs turneret hjemlandet rundt i vid udstrækning og har bl.a. også besøgt England, Tyskland, Holland, Finland, Norge og Sverige med deres voldsomme og kraftige støjrock-koncerter.

Deres eksperimentelle og energiske lydunivers er grundessensen i bandets sangskrivning, der efter endnu et års udforskning har bragt nye sange med sig. The Entrepreneurs nyder et ry som et fremstormende og erfarent liveband, der ikke er bange for at udfordre deres koncertgængere.

Med udgivelsen af deres debut-EP, Tony Rominger, i 2016 manifesterede forsanger og guitarist Mathias Bertelsen, bassist Anders Hvass og trommeslager Jonas Wetterslev sig som et af Danmarks bedste live-bands. I februar 2019 udgav bandet deres debutalbum via det velansete independent-selskab Tambourhinoceros, der fik stor ros med på vejen fra danske såvel som engelske medier og anmeldere. Debutalbummet Noise&Romance er en udforskning og rejse i nogle af rockens mest toneangivende subgenre som punk, grunge og post-rock, der ikke kun fik god medvind hos de danske rockentusiaster, men også skubbede bandet afsted ud til udenlandske fans.

Nu står de klar til at rykke Radar rundt med et intense live show!

Support: Loose Ends

Loose Ends har skrevet sange siden starten af 2017, men i 2019 blev lyden og udtrykket cementeret på et debutdemobånd. Musikken er funderet i støjrock og punk, og omfavner melankoli og vildskab på en gang. Med et simpelt rock set-up af guitar, bas, trommer og vokal formår Loose Ends at skabe iørefaldende melodier med massive støjsektioner som bagtæppe. Der er referencer til store inspirationskilder, men lyden er helt sin egen, og live er Loose Ends intense og energiske som få andre.

Vi følger de gældende retningslinjer for afholdelse af koncerter under Covid-19 restriktionerne, hvilket betyder, at denne koncert på nuværende tidspunkt er med stærkt begrænset kapacitet og er en siddekoncert med unummererede stolerækker. Ændre restriktionerne sig i mellemtiden, vil disse blive justeret. Der vil være særlige retningslinjer som skal overholdes til koncerten, og man bedes til hver en tid overholde personalets anvisninger under hele besøget på spillestedet. Retningslinjerne kan læses her og vil løbende blive opdateret.

Back