Om Radar

Profil

På Radar præsenterer vi et bredt udbud af musikgenrer med både lokale, nationale og internationale artister og altid med et særligt fokus på det eksperimenterende, det alternative og på nichegenrer. Radar interesserer sig for krydsfelterne mellem musik og andre kunstarter og for at eksperimentere med koncert- og præsentationsformater.

Radar er et åbent, netværkende og interagerende spillested, hvor vi lægger stor vægt på at samarbejde med aktører i genrespecifikke miljøer og gennem inddragelse af eksterne koncert- og festivalarrangører. På Radar arbejder vi desuden med udviklingsaktiviteter, rettet mod programudvikling og publikumsudvikling. Aktiviteterne udmønter sig i en række projekter og arbejdsmetoder som f.eks. #venuehack, Radar_HIGH, Radar_MusicLab, børnekoncerter, det fleksible koncertrum og audiocanvas. Læs mere her

Lyd og lys

Radars maksimale lydniveau er 103 dB(A) (Leq, 15 min) målt ved lydpulten. Der sælges ørepropper i baren til 10 kr. Ved enkelte koncerter kan der forekomme stroboskoplys. Spørg personalet på aftenen eller ring eventuelt i forvejen og forhør dig.

Back