The-Minds-of-99.jpg

Om Radar

Profil

På Radar kan du gå på opdagelse i et bredt udbud af musikgenrer. Du kan opleve det skæve, det smalle, det nye – både lokalt, nationalt og internationalt med særligt fokus på det eksperimenterende, det alternative og på nichegenrer. Radar interesserer sig for krydsfelterne mellem musik og andre kunstarter og for at eksperimentere med koncert- og præsentationsformater.

Kendetegnende er Radars åbne, netværkende og interagerende metodik, som udfolder sig i samarbejder med aktører i genrespecifikke miljøer og gennem inddragelse af eksterne koncert- og festivalarrangører.

En anden væsentlig krumtap er Radars udviklingsaktiviteter, rettet mod programudvikling og publikumsudvikling. Aktiviteterne udmønter sig i en række projekter: RETHINK, HIGH, REC, REAL, 8220, der hver føjer nyt til programprofilen.

 

Handicapadgang

Radar er indrettet efter alle nutidige krav til handicapadgang. Handicaphjælpere har gratis adgang.

Parkering / transport

Der er masser af parkeringspladser langs Godsbanen, hvor Radar ligger. HUSK parkeringsbillet!

Radar ligger 10 minutters gang fra Aarhus Banegård, og flere bybusser og rutebiler stopper på Thorvaldsensgade, der ligger 5 minutters gang fra Radar.

Lyd og lys

Radars maksimale lydniveau er 103 dB(A) (Leq, 15 min) målt ved lydpulten. Der sælges ørepropper i baren til 10 kr.

Ved enkelte koncerter kan der forekomme stroboskoplys. Spørg personalet på aftenen eller ring eventuelt i forvejen og forhør dig.

Back
Del på
Fotograf: Hasan Jensen