Lej Radar

Fotoalbum af Radars lokaler kommer snarest

UDLEJNING TIL VIRKSOMHEDER/ORGANISATIONER

Virksomheder, uddannelsesinstitutioner, foreninger og andre kan leje Radars sal til både lukkede og åbne arrangementer. Radar ligger meget centralt i Aarhus, kun 10 minutters gang fra banegården, og med masser af p-pladser lige ude foran. Radars sal kan bruges til showcases, releasefester, lyd- og videooptagelser, foredrag, netværksarrangementer, modeshows, private firmaarrangementer, filmfremvisning og meget mere…..

Radars lokaler består af entre med garderobe, publikumstoiletter, bar og koncertsal. Kapaciteten er 300 stående eller max 100 siddende (i biografopsætning). Radar er indrettet efter nutidige krav til handicapadgang.

Med i lejeprisen er brug af alle Radars faciliteter, inkl. lyd- og lysudstyr, lærred og projektor og bemanding med fast tekniker og barpersonale og slutrengøring. Der er meget begrænsede køkkenfaciliteter, så tilberedning af varm mad er ikke muligt.

Kontakt

Ønsker du yderligere oplysninger, forhøre dig om priser eller måske få en rundvisning så kontakt spillestedsleder Mia Holm på 8676 0344 // kontakt @ radarlive.dk

backstage.jpg

UDLEJNING TIL PRIVATE ARRANGEMENTER

I månederne januar, juni, juli, august og december er det muligt at leje Radars sal til private arrangementer.

Salen har professionelt lyd og lys, projektor og lærred, gæstetoiletter, scene, garderobe og bar.

Lejer skal minimum være fyldt 25 år, og der lejes ikke ud til ”ungdomsfester” (dvs. folkeskole- og gymnasieelever o.l.). Radar forbeholder sig ret til at kræve, at der er professionel vagt tilstede, hvis det vurderes nødvendigt. Udgiften til dette vil blive pålagt lejeudgiften.

Radar har publikumsmoduler og stole/cafeborde, som må bruges. Skal der bruges flere stole/borde skal lejer selv stå for leje af dette. Alle drikkevarer skal købes i Radars bar. Der er køleskabe/køkkenbord/vask i baren, som kan benyttes, men der er ikke et køkken (dvs. tilberedning af varm mad er ikke muligt).

Radars kapacitet er

stående: 300 personer.

blandet stående/siddende (med cafeborde): 150 personer

spisende: 60 personer

Lejeprisen er inkl. barpersonale og rengøring. Hvis der skal være en tekniker til stede lægges der 2.500 kr. oven i lejeprisen.

Kontakt

Ønsker du yderligere oplysninger, forhøre dig om priser eller måske få en rundvisning så kontakt spillestedsleder Mia Holm på 8676 0344 // kontakt @ radarlive.dk

Back