Radarlab1.jpg

Radar Music_Lab

Radar Music_LAB er en én dags undervisnings-workshop med fokus på teknologi og digitalisering og disses betydning for måden hvorpå man komponerer, producerer og performer elektronisk musik.

Eleverne vil være aktivt deltagende og skabende i undervisningsforløbet, som skal skærpe de unges interesse for musik og komposition. Eleverne skal skabe et musikalsk produkt, som de slutter dagen af med at fremføre for hinanden og underviseren/musikeren.

Underviseren er den anerkendte elektroniske musiker Bjørn Christiansen, bedre kendt som Bjørn Svin. Om forløbet siger han: ”Elektronisk musik skabes typisk på en måde hvor at komponisten har haft direkte kontrol over hver enkel node. Det kan være på et nodepapir, via Sibelius eller f.eks i diverse Piano Roll editorer i software som f.eks Ableton Live, Logic, Pro Tools etc. Jeg vil introducere nogle metoder som kan supplere de typiske kompositionsformer. Vi vil sammen skabe komplekse kompositionssystemer som får os til at skabe materiale vi aldrig kunne have tænkt os til. Samspillet mellem menneske og computer bliver mere udtalt. Ved at påvirke vores kompositionssystemer performativt gør vi vores melodier, harmonier og rytmer levende på en kaleidoskopisk vis som gør at vi ikke ved, hvor vi ender”. 

 

Radar Music_LAB er støttet af Statens Kunstfond

Back
Del på
Fotograf: Steffan Lykke Møller