skrallebang-2018

Børnekoncerter

Aldersgruppe: 3-6 år + voksne

Foto: Kim Song Sternkopf//Radar

Vi ønsker at give børnene en række anderledes koncertoplevelser, hvor de kan opleve et rigtigt spillesteds muligheder i form af lys, lyd, røgmaskiner o.s.v. Et sted hvor sanserne skærpes, og et sted som giver Skrallebang mulighed for at tilføre de i forvejen aktive koncerter nye nuancer.

SKRALLEBANG – AlTid til børn” spiller aktive, inddragende, sjove og finurlige koncerter for børn og deres voksne.

Skrallebang består af Søren Jensen og Nana Kirkegaard, som begge har mere end 16 års undervisningserfaring inden for et hav af musik – og teaterrelaterede fag. Nana er sanger, tekstforfatter og frontfigur i Skrallebang, Søren er bandets musiker. Han spiller guitar, cajon, kontrabas, ukulelebas, kazoo m.m. Til flere af koncerterne har vi inviteret flere musikere med for at udvide den musikalske oplevelse.

Radar har præsenteret børnekoncerter med Skrallebang siden 2017 og i 2019 gentager vi de populære koncerter. Gældende for alle koncerterne er, at børnene er aktive – både i flok foran scenen, men de inddrages også via historiefortælling, udklædning og konstant ping-pong med musikerne Nana og Søren på scenen.

Skrallebang har eksisteret i 5 år, og i de sidste 3 år spillet over 100 koncerter årligt over hele landet, bla. ved Aarhus Jazzfestival, SPOT festival, børnekulturdage og Skrallebang været en fast del af Aarhus Festuge de sidste to år, hvor de har spillet til ”Festlige Formiddage” på to af festugens store, åbne scener.

Det praktiske

Koncerterne på Radar vil være forskellige tema-koncerter tilsat røg, blink, rock, blinkende lygter og hekse-gnæk. Desuden vil der være materiale, som pædagogerne kan arbejde med før og efter koncerterne.

Institutioner kan købe billetter til én eller flere af koncerterne. Alle afholdes i Radars koncertsal på Godsbanen, og der er garderobe og toiletfaciliteter, der kan benyttes. De enkelte koncerter vil vare 50 minutter, og institutionerne er velkomne til at blive i koncertsalen efter koncerten, hvor man f.eks. vil kunne spise madpakker.

PRIS

INSTITUTIONER

300 kr. pr. koncert for maks 15 børn + voksne.

PRIVATE

Der sælges enkelte billetter i døren á 40 kr. stykket.

KONCERTDATOER I 2019

Alle dage koncert kl. 10. Der er adgang til lokalet fra kl. 9.30.

tirsdag 5.marts - tirsdag 2.april - tirsdag 7.maj - tirsdag 10. september - 1.oktober - tirsdag 5.november.

TILMELDING

I kan allerede nu købe billetter til koncerterne. Ring eller skriv til Mia (5070 1671 // mia @ radarlive.dk), for at reservere plads, hvorefter I vil modtage en faktura. I er også meget velkomne til at kontakte Mia, hvis I har uddybende spørgsmål vedr. koncerterne.

Back