venuehack_foto2

#Venuehack

På Radar arbejder vi med at udforske og udfordre hvad et spillested er og kan. Vi samarbejder med aktører inden for kunst og teknologi, om at skabe nye, alternative møder mellem mennesker og musik.

Her kan du opleve musik på helt nye måder, når Radar udforsker mødet mellem musik, arkitektur, film, design, poesi og teknologi for at skabe helt nye publikumsoplevelser. Radar har eksempelvis udviklet en modulopbygget scene, som gør det muligt at præsentere hver eneste koncert på den mest optimale måde.

#Venuehack har været del af Aarhus 2017. Kulturhovedstadsåret har været en fantastisk mulighed for at forfølge og udvikle ideer til nye måder at præsentere musik på, og dette arbejde fortsættes i de kommende år.

Eksempler på Venuehacks

Artist takeovers

Oplev her hvordan LISERSTILLE i november 2015 omdannede Radar til deres vision om et post-apokalyptist Blade Runner’sk univers. Backstage, entre, bar, toiletter, scene, røg, lys og helt ned til detaljer som entréstempel indgik som del af deres helhedsoplevelse. Læs mere om oplevelsen her.
Vi opfordrer bands og kunstnere til at tænke alt dette ind i deres koncerter/forestillinger - så tøv ikke med at kontakte os med din kunstneriske vision!

Workshops

Et led i konstant at udvikle sig, er ved at invitere inspirerende mennesker indenfor til at provokere, udfordre og sætte spørgsmålstegn ved vores daglige praksis og eksistensberettigelse. Derfor anser vi ide-generende workshops og seminarer hvor tiltag udvikles og projekter opstår, som redskaber til at finde nye måder hvorpå Radar kan blive et endnu bedre spillested.

Eksempelvis stævnede Radar under SPOT festival 2015 en lang række spillestedsfolk, musikere, arkitekter og kulturentreprenører for at diskutere, hvordan man nedbryder det konventionelle spillested. 

Tværæstetiske samarbejder

Koncertformatet har i mange år integreret kunstarter af alle former som elementer til skabe udvidede musikalske oplevelser. Vi tager aktiv del af denne proces, og arbejder med at parre rette kunstneriske partnere til at skabe nye og spændende oplevelser for både publikum og kunstnerne selv.

Back