Jada_(By_Sarah_Liisborg).jpg

Oplev fem Roskilde-succeser på Radar

Årets Roskilde Festival er slut, post-festivalstemningen sidder i krop og sjæl, og mens vi prøver at vaske støvet ud af øre, øjne og mund, kan vi samtidig med god grund glæde os til efteråret på Radar. For alle de Roskilde-aktuelle navne på Radars sommer – og efterårsprogram leverede uforglemmelige optrædener i sidste uges sommervarme. Og vi har lyst til mere!

AddisAbabaBand (Radar – Lørdag 14. juli)

De kan dårligt nå at ryste deres energiske Roskildeshow af sig, før der venter det 13-mand store afrobeat og jazzorkester endnu en stor oplevelse. På lørdag går de nemlig på scenen sammen med en af deres helte – det etiopiske jazzkoryfæ Hailu Mergia. Og bliver det i nærheden af at være så festligt som til Roskilde, så kan man roligt vente med at pakke bilen til turen sydpå, for så venter der en af sommerens helt store koncerter 14. juli på Radar.

Du kan købe billet til koncerten på Radar HER og dele eventet med dine venner på Facebook HER.

ArtigeArdit (Radar – Torsdag 27. september)

Dagen efter hans Roskilde-optræden, kunne vi her på Radar annoncere, at den spændende, nye rapper gæster os til september. Soundvenue har længe haft et godt øje til det unge talent, og de stod på første række, da ArtigeArdit varmede Roskilde-publikkummet op fra Countdown-scenen. Det danske musikmedie hældte da også generøst stjerner ud over den eftertænksomme gaderapper. Red Bull har også udråbt Ardit som et af de store håb på den danske urbanscene, og sammenligner årets show med Noah Carters vanvidskoncert sidste år:

”Ét af de shows, man stadig snakker om fra sidste års warmup-program på Roskilde, er Noah Carters. Dette år kunne det så godt ligne, at det var Ardits tur til at være afsender på det urban-show vi husker bedst fra dagene på camping-området.”

SE RED BULLS LIVE VIDEO FRA KONCERTEN

Du kan købe billet til koncerten på Radar HER og dele eventet med dine venner på Facebook HER.

Iris Gold (Radar – Torsdag 4. oktober)

Skynd dig at se hende, mens du stadig kan opleve hende på et lille spillested. Sådan lød konklusionen fra Gaffas anmelder Ole Svidt oven på den dansk/engelske flowerpowerrappers show på Roskilde. Og det kan man så passende gøre på Radar til oktober. For der er ingen tvivl om, at Iris Gold griber ud efter stjernerne, og at bedømme ud fra de koncerter, vi har set med sangerinden i år, er der god grund til at finde det farvestrålende tøj frem og gøre sig klar til en fest på Radar.

Skal man overbevises endnu mere, så kan man passende læse Gaffas fem-stjernede anmeldelse af den karismatiske sangerindes show i sidste uge.

Du kan købe billet til koncerten på Radar HER og dele eventet med dine venner på Facebook HER.

Jada (Radar – Fredag 19. oktober)

Hypen har været stor omkring den danske sangerinde det seneste års tid, så kunne hun leve op til det, da hun som den første artist på årets festival skulle åbne opvarmningsdagene? Det må blive et rungende JA’DA (OK – indrømmet, den var billig). Anmelderdarlingen viste på imponerende vis, at vi her har at gøre med en af de helt store sangerinder på den danske musikscene. Nogle græd, mens andre fik cementeret, at Jada er og bliver en stjerne på den danske popscene – og muligvis den med den stærkeste vokal lige nu.

Er man en sucker for nordisk pop, og gik man glip af opvarmningsdagenes på årets Roskilde – eller var man ikke afsted – så skal man gøre sig den tjeneste at komme forbi Radar til oktober og opleve en sand stjerne. Dem af jer, som var til koncerten på Roskilde – vi ses igen snart på Radar!

SE RED BULLS LIVE VIDEO FRA SHOWET

Du kan købe billet til koncerten på Radar HER og dele eventet med dine venner på Facebook HER.

De Underjordiske (Radar – Torsdag 18. oktober)

I harmonisk samspil med genrevennerne fra Fribytterdrømme, fik De Underjordiske æren af at lukke og slukke årets Roskilde Festivals Avalon-scene. Og det gjorde de i overbevisende stil. I et stemningsfyldt inferno af røg, lys, duften af hash og folks vemod over, at festivalen snart så sin ende, skabte De Underjordiske en magisk energi fra scenen og satte et smukt punktum for årets festival.

At bandet sammen med kollegerne i Fribytterdrømme har fået overleveret en så stor opgave, som det er at efterlade det sidste indtryk hos årets publikum, og samtidig gør det i fantastisk stil, viser, at De Underjordiske er kommet langt i karrieren – og at de er garant for at levere store koncertøjeblikke. Vi glæder os meget til at syre musikalsk ud med dem og jer til oktober.

Du kan købe billet til koncerten på Radar HER og dele eventet med dine venner på Facebook HER.

Varm op med Gaffas lille Roadtripvideo:

Back