deathMachinePressPhoto_blacframe.png

November på Radar

Tekst: Julie Reggelsen

Offentliggjort 31.10.2019

Vi træder nu ind i den sidste måned før efterår bliver til vinter, hvor november viser et stærkt pakket koncertprogram! Måneden byder blandt andet på en audiovisuel koncertoplevelse i samarbejde med Visuel HF, popmusik der får hjerter til at banke og uskolet, energisk og forfriskende rock.

 

Fredag 1. november starter vi med en releasefest! De Aarhusianske garage-punkere Glow Kit udgiver deres tredje album ”Naive Antlers”. Det hele bliver fejret på Radar, hvor du også kan opleve Coach og Trader, mens DJ Mads Stobberup står bag pulten og vender plader.

Torsdag 7. november er der dobbelt koncert med MARY JEAN + Tundra. Tribal pop artisten MARY JEAN fusionerer æterisk synth-pop med afrikanske rytmer og naturinspireret lyrik, mens Tundra er et højtråbende, melodisk og følelsesladet indie-pop-rock-band. Koncerten er i samarbejde med Visuel HF, der i kunstnerisk sparring med artisterne, skaber live visuals til koncerten.

Dagen efter, fredag 8. november, står Analogik på scenen, der er særlig kendt for deres blanding af alverdens musikgenrer. Balkan, swing, etiopisk jazz, sømandsmusik, hip-hop og bossa nova mødes når Analogik præsenterer ”Havnens Perle”, der udkom i maj måned.

Om lørdagen er der besøg fra det fynske, når Tårn spiller tryllebindene pop og rock. Med tre anmelderroste albums, seneste udspil ”Åbne Cirkler” udkom i oktober, er der lagt op til en aften med sange, der kan få pigeøjne til at stråle og drengehjerter til at banke, lørdag 9. november.

Fredag 15. november kan du forvente et uforudsigeligt og medrivende show når M. Rexen gæster Radar. Sammen med sit band ”The Human Shields” er M. Rexen på sin første Danmarks turné, hvor du kan opleve ”fremagende anarkistiske hippie gospel seance” som online magasinet Undertoner beskriver det.

Radar kan præsentere endnu en releasefest lørdag 16. november når musikkollektivet Addisabababand udgiver deres andet studiealbum – ”II”. Det 12 mand store orkester har en kærlighed til afrikansk musik og nordisk sensibilitet, hvor du kan forvente en både energisk, umiddelbar og detaljeret musikoplevelse.

Torsdag 21. november rammes Radar af energisk og forfriskende rock. Den norske duo brenn.  beviser at rock kan være farverig, frygtløs og uhøjtidelig, mens Aarhusianske Ral leder tankerne mod 90’ernes grunge, med et forfriskende glimt i øjet.

Death Machine har gjort sig særlig bemærket med deres fusion af traditionel amerikansk folkemusik og synth. Bandet har haft stor succes med sange som ”Bleak” og ”Cocoon” og er blevet vaskeægte P6 Beats darlings. Tredje album udkommer i midten af november, og man kan godt tillade sig at have store forventninger, når Death Machine gæster på Radar fredag 22. november.

Om lørdagen, 23. november, kan du opleve uskolet, melodiøs rock. Modest har et musikalsk udtryk der både kan være nærmest euforisk og andre gange mere dystopisk og post-punket. I januar udgav bandet deres anden EP ”For The Better”, der sidenhen har arbejdet videre på nyt materiale. Aftenen på Radar vil derfor byde på både velkendte sange samt et udpluk af helt nye.

Vi slutter måneden af med en omgang Radar_High fredag 29. november, hvor du kan opleve den nyeste generation af musikere. Bookingholdet er bestående af seks elever fra Aarhus Statsgymnasium og Aarhus Katedralskole, der sammensætter deres eget koncertprogram. Det bliver nyt, det bliver vildt og ikke mindst festligt!

November playlisten er nu opdateret, så du nemt kan dykke ned i månedens koncerter!

Vi ses på Radar!

Back