Radar1.jpg

Radar genudpeges som regionalt spillested

Stor tak til Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Musik og Aarhus Kommune for dagens udpegning og tillid, og en lige så stor tak til alle musikere, publikum og samarbejdspartnere, som har støttet op om Radars arbejde de seneste år. Radar beholder sin status som regionalt spillested i perioden 2021-2024.  Det sker på baggrund af Radars mangeårige strategi om at satse på den nye musik og nichegenrerne, samt at være konstant nysgerrig og udfordrende i både programlægningen og rammerne omkring koncerterne.

Udpegelsen er foretaget af de syv medlemmer i Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Musik, og med udnævnelsen følger en årlig støtte til Radar på 1.500.000 kr. fra Statens Kunstfond, som skal sikre, at Radar kan leve op til projektstøtteudvalgets mission for de 19 udnævnte spillesteder landet over om at ”formidle, præsentere, profilere og udvikle det rytmiske musikliv lokalt, regionalt, nationalt og internationalt”.

Vi glæder os til at kunne forsætte vores videre arbejde med at opbygge en stærk aarhusiansk musikscene med et fokus på nichegenre, ny musik og eksperimenterende samarbejder og koncertformater med lokale såvel som nationale musikaktører.

Læs pressemeddelelsen fra Radar HER.

Back