Radar2.jpg

Covid-19 retningslinjer for publikum ved afholdelse af koncerter

Radar er lukket ned frem til 7. februar 2021.

På Radar følger vi myndighedernes anbefalinger og krav til sikker afholdelse af arrangementer. Derfor vil du som gæst opleve at flere ting er anderledes, når du besøger Radar.

Myndighedernes retningslinjer ændres og justeres løbende, og vi opdaterer derfor hele tiden vores procedure på Radar. Derfor vil denne vejledning også løbende blive justeret:

 • Kapaciteten på Radar er nedjusteret til 60 personer.
 • Alle koncerter afholdes som siddekoncerter.
 • Det er ikke muligt at købe billet i døren. Dvs. billetter kan kun købes i forsalg.
 • Vi opfordrer på det kraftigste til, at man ikke benytter kontanter ved køb i Radars bar, men kun betalingskort (der kan ikke benyttes MobilePay).
 • I forbindelse med ankomst til Radar kan der opstå kødannelse. Husk at holde én meters afstand i køen, vær tålmodig og følg personalets ansvisninger.
 • Der skal bæres mundbind, når man bevæger sig rundt på Radar. Mundbind kan tages af, når man sidder på sin plads. (Der kan købes mundbind i entréen ved Radar.)
 • Husk at benytte den opstillede håndsprit og sørg for god håndhygiejne.
 • Der er mulighed for at indlevere overtøj i garderoben. Overtøj vil blive hængt op med afstand til hinanden. Større tasker skal indleveres i garderoben (dette er gratis).
 • Hold afstand til andre publikummer, også når du benytter Radars toiletter eller du går i baren for at købe drikkevare.
 • Der må under ingen omstændigheder flyttes på de opstillede stole i salen. Dvs. man må ikke rykke på stolene, heller ikke for at kunne sidde tættere sammen.
 • Under koncerten skal man forblive siddende. Man må kun rejse sig for at gå på toilet, gå i baren eller for at gå udenfor.
 • Man må ikke skifte plads undervejs. Den samme stol skal benyttes hele aftenen. Dette sker for at undgå for mange berøringsflader.
 • Publikum må ikke synge/fløjte/råbe o.l under koncerten.
 • Når koncerten er slut, kan der igen opstå kødannelse ved udgangen. Vær tålmodig, hold afstand og følg personalets anvisninger.
 • Vi gør opmærksom på, at ovenstående sker for at kunne overholde myndighedernes anbefalinger og retningslinjer. Derfor skal personalets anvisninger altid følges. Sker dette ikke har personalet mulighed for at bede en gæst om at forlade spillestedet.

 • Billetter til arrangementer, som Radar arrangerer i resten af 2020, kan refunderes op til senest fem hverdage inden koncerten (gebyret refunderes ikke). Dette gælder dog ikke ved eksterne arrangører, som afholder arrangementer på Radar. Det betyder, at du roligt kan købe en koncertbillet til en af Radars koncerter, for hvis du siden hen fortryder, kan du få billetten refunderet uden begrundelse. Kontakt Radar via billet@radarlive.dk ved refundering. Oplys dit navn, hvilken koncert det drejer sig om og billet ID'et, som du finder under QR-koden på billetten.

Hvad sker der, hvis der har været en COVID-19 smittet til koncert?

Hvis en person får konstateret COVID-19 efter at have været til koncert på Radar, bliver vi underrettet af Styrelsen for Patientsikkerhed, som står for smittesporingen i Danmark.

Er du selv testet COVID-19 positiv, skal du således ikke rette henvendelse til os, men orientere Styrelsen for Patientsikkerhed om din deltagelse i koncertbegivenheden hos Radar.

Når vi modtager en orientering om en COVID-19 smittet koncertgænger, vil vi efterleve de retningslinjer, som Styrelsen for Patientsikkerhed udsteder.

Radar vil underrette de personer, som har haft billetter til den pågældende koncert, og opfordre billetindehaveren til at videreformidle underretningen til de eventuelle personer, som vedkommende har købt billetter på vegne af.

Hvis Styrelsen for Patientsikkerhed vurderer en real smitterisiko, vil vi I underretningen anbefale og opfordre koncertdeltagere til at efterleve sundhedsstyrelsens anbefalinger for kontaktopsporing og nære kontakter. Det indebærer blandt andet at vedkommende bliver COVID-19 testet og går i selvisolation.

Back