Radar2.jpg

Covid-19 retningslinjer for publikum ved afholdelse af koncerter

Senst opdateret 10-11-2021.

På Radar følger vi myndighedernes anbefalinger og krav til sikker afholdelse af arrangementer. Det betyder, at der fra og med fredag 12. november 2021 er krav om coronapas for gæster til arrangementer på Radar, så du skal vise dokumentation for enten vaccination, negativ test eller tidligere smitte ved entréen til spillestedet. Husk derudover ID.

Vi opfordrer til at hente den officielle Coronapas-app. Du kan også bruge appen MinSundhed, downloade en pdf af dokumentationen fra minsundhed.dk eller bede om dokumentation for negativ test ved hurtig-teststederne. En negativ test må maks være 72 timer gammel.

Læs informationerne om brugen af coronapas her: https://coronasmitte.dk/raad-og-regler/coronapas

Er man over 15 år og falder man ind under grupper som ifølge Sundhedsstyrelsen er undtaget for at vise coronapas, så kontakt kontoret indenfor normal kontortid (hverdage kl. 9-15) på tlf. 8676 0344 forud for koncerten. Er man under 15 år, så medbring sundhedskort eller anden offentlig udstedt identifikationskort, hvoraf navn og alder fremgår.

Vi opfordrer til, at man forsat holder afstand hvor det er muligt, og at man benytter de opstillede håndsprit og sørger for god håndhygiejne. Har man symptomer på Covid-19 skal man blive hjemme.

Da der løbende kan ske ændringer, bedes man altid holde sig opdateret på eventuelle restriktioner og anbefalinger inden sit besøg på Radar. Siden her opdateres løbende med de gældende restriktioner og retningslinjer.

Hvad sker der, hvis der har været en COVID-19 smittet til koncert?

Hvis en person får konstateret COVID-19 efter at have været til koncert på Radar, bliver vi underrettet af Styrelsen for Patientsikkerhed, som står for smittesporingen i Danmark.

Er du selv testet COVID-19 positiv, skal du således ikke rette henvendelse til os, men orientere Styrelsen for Patientsikkerhed om din deltagelse i koncertbegivenheden hos Radar.

Når vi modtager en orientering om en COVID-19 smittet koncertgænger, vil vi efterleve de retningslinjer, som Styrelsen for Patientsikkerhed udsteder.

Radar vil underrette de personer, som har videregivet kontaktoplysninger til os ved deres besøg på Radar eller ved deres billetkøb hos vores billetudbyder Yourticket.

Hvis Styrelsen for Patientsikkerhed vurderer en real smitterisiko, vil vi I underretningen anbefale og opfordre koncertdeltagere til at efterleve sundhedsstyrelsens anbefalinger for kontaktopsporing og nære kontakter. Det indebærer blandt andet at vedkommende bliver COVID-19 testet og går i selvisolation.

Back