Radar2.jpg

Radar søger ny spillestedsleder

Vi søger pr. 1. august 2022 en leder, der sammen med de engagerede medarbejdere kan forsætte spillestedets solide drift og udbygge den kunstneriske og kulturpolitiske gennemslagskraft. En leder, der kan fastholde og udvikle de mange stærke samarbejdsprojekter.

Radar er et lille sted, hvor der sker store ting. Uge efter uge præsenterer vi – plain and simple – knaldgod og vigtig musik. Det sker på måder, der skaber en særlig kontakt mellem musikere og publikum. I Radars DNA finder man også en blanding af visionære kunstneriske og kulturelle projekter, herunder tværæstetiske projekter, samt vedholdende og ambitiøs udvikling af koncertformatet.

Radar er et af Danmarks 19 regionale spillesteder og en væsentlig aktør i det dynamiske kulturmiljø på Godsbanen i Aarhus. Radar spiller en central rolle som scene for de nyeste musikalske tendenser og den alternative og eksperimenterende musik. Samtidig er Radar samarbejdspartner med en bred vifte af lokale og nationale og internationale musik- og kunstmiljøer. Radar er en rutineret projektudvikler inden for det rytmiske område, med særlig opmærksomhed på nye koncertformater og tværgående samarbejder. Radar afholder ca. 110 arrangementer om året og drives af fem fastansatte, tre timelønnede og 35 frivillige.

Som leder af Radar skal du sikre spillestedets kunstneriske profil i samspillet mellem store ambitioner om indholdsmæssig udvikling, den formelle rammeaftale med stat og kommune og den daglige drift i en markedsøkonomisk virkelighed.

Du får ansvar for personaleledelsen, herunder den væsentlige opgave med de frivillige, som er afgørende for Radars virke. Du skal være tydelig og empatisk i din ledelse og stå for en god og inddragende kultur på arbejdspladsen. En kultur, der sikrer, at både de fastansatte og de frivillige oplever, at der er klare og trygge rammer om deres arbejde.

Du får ansvaret for driften, herunder økonomistyring, budget og regnskab, og du skal udarbejde et årshjul, hvor bl.a. de formelle krav til rammeaftalen opfyldes. Det er også dig, der har kontakten med den engagerede bestyrelse ved at deltage i og facilitere bestyrelsesmøderne.

Vi ønsker os en leder med både administrative og kunstneriske erfaringer. Dit hjerte banker for musikken, men du behøver ikke nødvendigvis at komme fra branchen. Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med at udvikle og gennemføre projekter sideløbende med driftsarbejdet.

Det er vigtigt, at det er helt naturligt for dig at tage del i de mange forskellige opgaver, der skal løses i det daglige. En del af dit arbejde vil have skæve arbejdstider inkl. aften- og weekendarbejde.

Arbejdstiden er fuld tid, og lønnen er 39.200 kr. om måneden + pension 12% (heraf 8% arbejdsgiverbetalt).

Radar ønsker at fremme ligestilling og mangfoldighed. Vi opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge stillingen - uanset etnisk baggrund, køn, seksuel orientering, handicap, religion eller alder. 

Ansøgningsdeadline er mandag d. 30. maj 2022. kl.15.00

1. samtale afholdes d. 09. juni, og eventuelt 2. samtale, afholdes d. 14. juni efter kl. 14.00

Send ansøgning og CV samlet i én fil på mail til forperson i bestyrelsen Morten Lervig: job@radarlive.dk

Hvis du har konkrete spørgsmål til stillingen, så kontakt forperson i bestyrelsen Morten Lervig på mobil 2899 2100 eller næstforperson i bestyrelsen Michala Mellson på mobil 5158 9989, sidstnævnte dog ikke i perioden 18. maj-23. maj. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Back