Ravikuma_RM15_small.jpg

Bliv praktikant på Radar

Bliv kommunikationspraktikant på Radar

Hos Radar arbejder vi konstant på at flytte rammerne for musikformidling, hvilket du kan komme til at spille en central rolle omkring.

Udover at formidle vores koncerter, lægger vi et stort arbejde i at udvikle musikformidling som helhed. For os starter den gode koncertoplevelse allerede ved mødet med Radar i det aarhusianske bymiljø eller digitalt. Det kan være gennem grafisk tilstedeværelse på plakater, stickers og bannere, med små musikfanzines rundt omkring, via podcasts og i aktiv deltagelse i udviklingen af det aarhusianske kulturmiljø med forskellige kulturaktører.

Så på Radar kan du få berøring med en bredvifte af kommunikative opgaver, der kan omhandle:
• Strategisk kommunikation og fondssøgning
• Datadrevet markedsføring
• Indhold til vores SoMe-kanaler
• Artikler til vores magasin
• Koncertafvikling
• Konceptudvikling
• Produktion af podcast
• Kommunikationsplaner omkring events mm.
• PR og presse
• Et uformelt arbejdsmiljø med plads til vilde idéer.

Vi regner med, at du kommer med en idé om, hvad du har en interesse i – og så laver vi sammen et praktikforløb der passer til både dig og os.

Du vil blive tilknyttet vores kommunikationsmedarbejder, men vil også indgå i samarbejde med stedets øvrige ansatte alt efter dine interesser. Udover kommunikationsmedarbejderen består Radar af et hold på seks faste medarbejdere og over 30 frivillige.

OM RADAR:
Radar i sin nuværende form blev skabt i 2012, da spillestedet Musikcaféen, der siden 1970’erne havde været et af de centrale spillesteder i Aarhus, skiftede lokalerne i Mejlgade 53 ud med det nye kulturelle centrum; Godsbanen, og skiftede navn til Radar.

Med et evigt nysgerrigt musikprogram, kan du på Radar opleve nye såvel som etablerede artister og bands i en bred vifte af genre. Bag Radar står et musikelskende team af professionelle og frivillige, der sammen arbejder for at flytte rammerne for koncertoplevelsen.

Med en kapacitet på 300, byder Radar altid på en intim ramme.
Du kan finde flere informationer om Radar på www.radarlive.dk.

Periode: Vi søger løbende praktikanter til forår og efterår.
Vi forventer du er igang med relevant uddannelse, og at praktikken kan ske som en del af din uddannelse.
Ansøgninger modtages løbende. Sendes til Steffan Lykke Møller på steffan@radarlive.dk.

Har du spørgsmål angående praktikstillingen, kan du kontakte kommunikationsansvarlige Steffan Lykke Møller på steffan@radarlive.dk eller tlf. 5070 1672.

HENT OPSLAGET SOM PDF.

Fotograf: Rolf Meldgaard

Back