Ravikuma_RM38-X4.jpeg

Er du Radars nye kommunikationsansvarlige?

Elsker du musik?

Har du gode erfaringer med at formidle og markedsføre kultur? 

Kan du skabe liv og engagement på sociale medier?

Vil du arbejde med publikumsudvikling og dataindsamling?

Så er du måske RADARs nye kommunikationsansvarlige.

Om dig

Vi leder efter en ny kollega med ansvar for at udvikle og sikre en høj gennemgående kvalitet i kommunikation og markedsføring af koncerter, projekter og samarbejder. Du skal have erfaring med, og viden om strategisk kommunikation, kulturformidling og indholdsproduktion og markedsføring på digitale medier. I samarbejde med vores grafiker, skal du sikre at vores kommunikation fyldestgørende formidler og understøtter RADARs mange aktiviteter. 

Du skal have en stor interesse for musik, være orienteret omkring fællesskab, kommunikere skarpt, samt være indstillet på at arbejde aften og weekend. Alle på kontoret afvikler koncerter 2-3 gange om måneden. Du vil også komme til at arbejde med publikumsudvikling og forskellige former for dataindsamling. Du får i høj grad mulighed for at sætte dit præg på den kommende udvikling af både kommunikations-strategi og spillested, samtidig bliver du en vigtig del af et dedikeret hold af ildsjæle.

Primære opgaver:

Ansvarlig for SoMe (Facebook og Instagram)

Markedsføring af RADARs aktiviteter, både digitalt og analogt

Formidling af koncerter og projekter gennem presse, hjemmeside og nyhedsbreve

Publikumsundersøgelser og dataindsamling

Udvikling af RADARs brand og fællesskab 

Praktisk

Radar er et af Danmarks 19 regionale spillesteder. Vi præsenterer et bredt udbud af musik fra lokale, nationale og internationale artister. Vi har et særligt fokus på det nye, det eksperimenterende, det alternative og på nichegenrer. Vi interesserer os for krydsfelterne mellem musik og andre kunstarter og eksperimenterer gerne med koncert- og præsentationsformater. Radar er et åbent, netværkende og interagerende spillested, hvor vi lægger stor vægt på at samarbejde med aktører i forskellige kunstmiljøer og inddragelse af eksterne koncert- og festivalarrangører. Vi afvikler lidt mere end 100 koncerter om året. 

Stillingen er på 37 timer ugentligt og aflønnes efter kvalifikation. Vi opfordrer alle kvalificerede til at søge stillingen, uanset etnicitet, seksualitet, religion, alder og køn. Vi forventer tiltrædelse 1. august 2023.

Ansøgningen udformes i et format du er fortroligt med og sendes sammen med et CV til job@radarlive.dk

Ansøgningsfrist 19. juni 2023 kl. 12.00 og samtaler i løbet af uge 25.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved kontakt til spillestedsleder Ole G Jørgensen Ole@radarlive.dk / Tlf. 50701671 (dagligt fra 10.00 til 16.00)

Back