darlingdd_press_2016_0258_sh

Mono i Stereo: DARLING DON´T DANCE, THE SLEEPLINGS, OTA

Darling Dont Dance

Vender nu tilbage efter nogle år, hvor både den musikalske og processuelle retning er blevet vendt på hovedet. Det har givet bandet et bredere perspektiv, mere drive og ikke mindst meget mere at fortælle.

Bandet dyrker fortsat det støjrockede univers som på den seneste plade City Ghosts (2012) domineret af fyldige guitarer, fremadstormende trommer og hjertefølt frustreret vokal, hvor referencer som Sonic Youth, The Breeders og P.J Harvey er uundgåelige. Men de nye sange søger også i retning af en mere rendyrket grunget stil, som naturligt henleder tankerne på Dinosaur Jr. og Veruca Salt.

Lyt her: https://soundcloud.com/darling-dont-dance/pediophobia-1

The Sleeplings

Kald det traditionel rock, men med indflydelser fra goth-
pop, psykedelisk-pop og sangskriver Jesper Kraghs kærlighed til Ravel og 1890'ernes impressionisme, har The Sleeplings et frisk
take på denne konstellation.

I midt-90’erne mødte Jesper og trommeslager Steen hinanden og dannede deres første band "Oziris", som senere bliver et velkendt ”act” i den århusianske undergrund.
I 2008 gjorde de rent bord og startede en ny æra som The Sleeplings.

OTA

Et alternativt rockband bestående af fem unge mænd fra Aarhus. Bandet har et mørkt post-punket udtryk som blandet med inderlig lyrik i front skaber en stærkt dragende atmosfære, der gør deres koncerter til en unik og bevægende oplevelse. Med deres mørke guitarflader, hypnotiske trommerytmer og tykke analoge synthesizer melodier giver OTA en oplevelse der sent vil glemmes".

Back