iambones

I Am Bones

Undergrundsdarlingenes endelige endeligt

Rockbandet I Am Bones havde i nullerne stor succes på den danske undergrundsscene. Bandet udgav to anmelderroste plader på det legendariske Morningside Records og turnerede over hele Danmark og Europa. De fire medlemmer har hadet hinanden siden deres sidste møde for syv år siden, men finder modvilligt sammen til februar for kun to koncerter. Samtidig lægger bandet bagkataloget til gratis download inden længe.

Med en særegen blanding af popmelodier og groovy og punket dunder betog I Am Bones den danske musikundergrund fra debutkoncerten i 2004 og fem år frem. Bandet opnåede et middelmådigt pladesalg, men var højt skattet af sit publikum. I Am Bones fik gode anmeldelser, herunder én stjerne (Jydske Vestkysten). Andre steder høstede orkesteret en veritabel stjerneregn og charmerede ved en lang stribe koncerter i ind- og udland.

Syv år efter deres seneste koncert på Vega genopstår bandet for en kort bemærkning med to eksklusive koncerter, der lægger bandet endeligt i graven. Igen.

De to eksklusive klubkoncerter på Radar i Århus og Beta i København bliver bandets endelige endeligt. De forgangne syv år har bandets fire medlemmer hver for sig og tilsammen fået seks børn, haft syv fuldtidsjobs, været på dagpenge i 28 måneder, udgivet to plader (The Malpractice) og to bøger, startet to virksomheder og været på toilettet 61.323 gange.

Dog, Paper, Submarine

Dog, Paper, Submarine kommer fra det sydlige Sverige og blev dannet i foråret af 2013 af ex-medlemmer fra Talking To Teapots. Bandet startede som et lo-fi duo-projekt men udviklede sig hurtigt til en rock trio.

Deres inspiration kommer fra bands som The Beatles, Nirvana, Breeders, Guided By Voices og The Residents.

I samarbejde med Small Bear Records har de udgivet et par EP’er, der har høstet roser fra musik-bloggere på tværs af Europa.