pressebillede-redwood-hill

Redwood Hill + LLNN + Czar + Smertegrænsens Toldere

Redwood Hill

De anmelderroste Redwood Hill tager med deres tunge og depressivt ladede musikalske udtryk, lytteren ind i et dystert tekstunivers, hvori de mørkeste afkroge af den menneskelige psyke afsøges. Melankolien agerer som grundsten i bandets sangskrivning og sjældent efterlades lytteren med mere end en flig af håb i mørket.

LLNN

LLNN tager dig med på en rejse til det ydre rum og ukendte verdener med en særegen lyd af post-apokalyptisk, klaustrofobisk mørk og civilisationskritisk hardcore. Bandet har siden deres begyndelse i 2014 turneret Europa flittigt, og blandt andre spillet på de prestigefyldte metal festivaler Eistnaflug (Island) og Fluff Fest (Tjekkiet). LLNN er aktuelle med deres debut album “LOSS”.
“Denmark’s sci-fi post metal / hardcore battleship LLNN is one hell of a mind-twister”./ IDIOTEQ.COM

Czar

Czar er et nyt hardcore-band fra København, som tæller både medlemmer fra Helhorse og det hedengangne The Psyke Project. De 4 gutter spiller fremadrettet dansksproget hardcore, som blander deres inspiration fra den kaotiske hardcoreverden med nosser, punkattitude og deres fælles forkærlighed for at smadre ting.

Smertegrænsens Toldere

Smertegrænsens Toldere er dannet af 4 gamle sure mænd, der tidligere har samlet erfaring i legendariske Aarhus acts som Barcode, Tæve, Skurk, Cola Freaks, Rotter og et væld af andre bands indenfor den danske hardcore, punk og metal scene.

Stobberup, Bredahl, Elving og Fræer beviser endnu engang deres værd i tolderne, med en fælles kærlighed for old school, hurtig, aggressiv, provokerende hardcore punk der kommer til dig som en kniv i dit ansigt.
Det er hurtigt overstået…husk tandbeskytter!

Back