emma-acs

Emma Acs & The Inbred Family

Danske Emma Acs har netop udgivet sit andet album, 'Give In To Whatever', til anmelderroser og airplay. Til januar tager hun med sit band The Inbred Family på turné rundt i Danmark.

Emma Acs brød igennem med sit debutalbum Champagne i 2010. Her fik en samling særegent psych-inspirerede og sødmefuldt poppede sange Emma Acs frem som en af Danmarks mest lovende nye sangerinder. Opturen blev til en frustration over gentagelsen ved at skrive sange på samme velkendte måde, som debuten havde lykkedes med. Ensformigheden fremkaldte en følelse af “at jeg hele tiden gentog mig selv, og at jeg var nødt til, at lære at lave musik på en anden måde,” siger Emma Acs.
Derfor tog Emma Acs på en rejse rundt i USA, hvor hun blandt andet mødte og indspillede en ep med Matt Hollywood fra Brian Jonestown Massacre. Den omflakkende rejse endte i Los Angeles, hvor Emma fandt fornyet inspiration til at lave et album, der var anderledes end debuten Champagne. 

På Give In To Whatever giver Emma Acs plads til tvivlen, til eksperimenter og til musikalsk impulsivitet. I fællesskab med produceren Nis Bysted blev studiet et frirum, hvor konventionerne kunne udfordres og en ny begejstring for at skabe musik selv opstod hos Emma Acs. Det går igen live, hvor det faste backingband The Inbred Family bakker Emmas smukke vokal og udadvendte performance op.

Silvester

I Silvesters musik sættes det simple i kontakt med det kosmiske.

Ind imellem mystiske ambiences, optimistisk guitarisme og syntetiske fremmedlegemer, bliver inderlige kærlighedssange forkyndt som en Facebook newsfeed.

Skønt at bandet er et næsten ubeskrevet blad, så tæller det musikere, der ellers slår deres folder i bands som CTM, Emma Acs, Girls Night Out  m.fl. Og så har de fået den erfarne Aske Zidore, kendt fra Gooms og Choir of Young Believers, til at mixe deres kommende EP.

Med så stærkt et et hold er der god grund til at have forventinger til bandet, der forener det enkle og det kosmiske, det nære og det himmelstræbende. Forbered dig til koncerten med førstesinglen "uKnow".

Grand Prix

Grand Prix er Bastian Emil (Secret Life, Ocean View)'s soloprojekt. Det er storladen synthesizer-pop med masser af kant.

Back