_2016-918-53_ed_fi-rtexp

Förtress

Förtress er skabt til at være et liveband og deres energiske, flabede og episke rock vækker interesse overalt hvor drengene kommer hen.

FÖRTRESS har på rekordtid opnået hype, skabt resultater, spillet landet tyndt og imponeret anmeldere og koncertgængere med deres fanden-i-voldske energi og smittende spilleglæde. Efter at have spillet et utal af venues og festivaler landet over, er næste kapitel er debutalbummet Ambrosia som er sat til at udkomme i februar. Albummet er produceret af FÖRTRESS, mixet af Kurt Ballou (Converge) og masteret af Alan Douches (Chealsea Wolfe, Kvelertak) - et bedre team for FÖRTRESS er svært at forestille sig og med den kommende DK tour er rammen sat for et stærkt 2016.

Turbo Child

TurboChild har gennem fire års omfattende  turnevirksomhed finpudset deres signaturlyd: Classic rock med en gritty garagerock feel.

Med karismatiske Richard Schuster i front, spiller de fem ungersvende som gjaldt det deres liv – altid med en fod udover scenekanten og den anden solidt plantet i det stærke bagkatalog.  Intet fyld, kun ualmindeligt potente guitarfigurer og omkvæd, der demonstrerer præcis hvorfor, din første TurboChild koncert nok ikke bliver din sidste.

Opvarmning og efterbrænder

Vis din billet, og få en gratis TOP på Escobar Århus mellem kl 14 og 19, samme procedure giver et gratis shot på HeadQuarters efter kl 24.00!

Back